Scandinavian Jewelry Design

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Scandinavian Jewelry Design kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Scandinavian Jewelry Design:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Scandinavian Jewelry Design erbjuder en härlig stämning och vibe för kunderna, samt tillåter hundar i butiken vilket uppskattas av många (25%). Kundtjänsten är snabb och effektiv, vilket resulterar i fantastisk kundservice och rekommendationer från nöjda kunder (50%). Beställningar hanteras smidigt och effektivt, men vissa klagar på personalens service (10%). Överlag får kundtjänsten ett bra betyg för trevligt bemötande, snabba svar och smidig leverans (15%). Produkterna är bra och personalen är serviceminded vilket uppskattas av många (20%).

👍 13   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.