Scandinavian Jewelry Design

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Scandinavian Jewelry Design kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Scandinavian Jewelry Design:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Scandinavian Jewelry Design erbjuder fantastiska produkter med snabb leverans och bra kundservice (63%). Trots vissa förseningar och kvalitetsproblem rekommenderas företaget för deras fina utbud och service. Leveransen är smidig och snabb med rimliga fraktkostnader (90%), även om det kan finnas brister i kommunikationen (80%). Kundtjänsten är effektiv och trevlig, men det kan finnas klagomål på personalens service (50%). Kommunikationen är effektiv men kan förbättras för att undvika missförstånd (80%). Trots vissa brister på hemsidan är det ändå en bra plattform att shoppa från (25%). Återbetalningspolicy och returavgifter är något att vara medveten om innan ett köp görs (50%). Sammantaget erbjuder Scandinavian Jewelry Design en bra helhetsupplevelse för kunder som letar efter unika smycken och konstverk. (76%)

Produkt

“snabb ersättning av trasiga produkter”

👍 13   👎 3

Scandinavian Jewelry Design erbjuder ett stort och varierat utbud av konst och smycken med fantastiskt fina örhängen och otroligt fina illustrationer. Deras hemsida är utmärkt och erbjuder en bra beställnings- och efterföljande hantering. De har snabb leverans utan krångel, men vissa kunder har upplevt försenade leveranser och problem med produkternas kvalitet och korrekthet. Trots detta rekommenderas Scandinavian Jewelry Design för deras fina produkter och bra service. (63%)

Leverans

👍 9   👎 7

Scandinavian Jewelry Design levererar både smidigt och snabbt, med en snabb respons vid eventuella frågor eller problem (90%). Fraktkostnaderna är rimliga, även om fri leverans vid köp över 500 kr inte fungerade som utlovat (80%). Leveranstiden kunde ha varit snabbare och det saknas uppdaterad information om leveransen för kunderna (60%). Trots vissa brister i kommunikation och leveranstid, erbjuder företaget en bra beställningsprocess och efterföljande hantering av köpen (70%). Sammantaget erbjuder Scandinavian Jewelry Design en smidig och pålitlig leveransservice för sina kunder.

Kundtjänst

“snabb respons från företaget”

“professionellt bemötande”

“rekommenderar företaget starkt”

👍 13   👎 1

Scandinavian Jewelry Design erbjuder en härlig stämning och vibe för kunderna, samt tillåter hundar i butiken vilket uppskattas av många (25%). Kundtjänsten är snabb och effektiv, vilket resulterar i fantastisk kundservice och rekommendationer från nöjda kunder (50%). Beställningar hanteras smidigt och effektivt, men vissa klagar på personalens service (10%). Överlag får kundtjänsten ett bra betyg för trevligt bemötande, snabba svar och smidig leverans (15%). Produkterna är bra och personalen är serviceminded vilket uppskattas av många (20%).

Kommunikation

“snabb respons från företaget”

👍 5   👎 10

Kommunikationen från Scandinavian Jewelry Design är tydlig och effektiv (80%), och kundtjänsten är snabb och effektiv (90%). Det finns dock brister i kommunikationen kring förseningar och inställda aktiviteter (60%), vilket kan leda till förvirring och missnöje hos kunderna. Det finns även problem med felaktig prissättning och bilder som inte stämmer överens med produkten (50%), vilket kan påverka kundernas förtroende för företaget. Leveranstiden är lång och det saknas uppdaterad information om leveranserna (70%), men produkterna som levereras, såsom fina örhängen och posters, får positiv respons från kunderna. (80%)

Webbplats

👍 3   👎 1

Scandinavian Jewelry Design's website har otroligt fina illustrationer och är tydlig (50%). Trots detta fungerade hemsidan dåligt vilket drar ner helhetsupplevelsen (25%). Sammantaget är det ändå en utmärkt hemsida, trots vissa brister (25%).

Returpolicy

“snabb ersättning av trasiga produkter”

👍 0   👎 2

Scandinavian Jewelry Design har en hög returavgift, vilket kan vara en nackdel för kunder som vill returnera produkter (50%). Dessutom verkar det finnas klagomål på den dåliga servicen från personalen (60%). Det kan vara bra att vara medveten om dessa faktorer innan man gör ett köp.


Om Scandinavian Jewelry Design

Scandinavian Jewelry Design är ett ledande smyckesföretag med över 100 års erfarenhet. Företaget erbjuder enastående smycken av hög kvalitet, skapade med fantastisk design och hantverksskicklighet. Deras smycken är skapade med omsorg och skicklighet och bär med sig en bit av den skandinaviska kulturen och historien. Företaget fokuserar på tidlös design och använder endast ädelmetaller och äkta ädelstenar i tillverkningen av sina smycken. Scandinavian Jewelry Design strävar efter att vara en pålitlig partner för smyckesentusiaster över hela världen.


Kontaktinformation

🌐 scandinavianjewelrydesign.seKategorier

Nätbutiker | Mode