Savr

19 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.8 för Savr kommer från 19 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Savr:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Savr's webbplats anses vara användarvänlig och stilren med en enkel design som gör det lätt att hantera olika konton. Användarupplevelsen i appen är positiv och det är enkelt att komma igång, särskilt för nybörjare. Dess marknadsslagkraftighet och möjlighet att överföra fonder från andra institutioner som Avanza och Swedbank uppskattas. Dock kan vissa användare uppleva att appen har blivit långsammare och att det är svårt att filtrera och jämföra olika fonder. Konfettieffekten efter fondköp är inte populär hos alla användare. Sammantaget verkar Savr-webbplatsen erbjuda en snabb och enkel plattform för att hantera fonder, även om det finns vissa brister som behöver åtgärdas. (67% positiva kommentarer, 33% negativa kommentarer)

“Lätt att använda och börja spara”

“Enkelt och smidigt!!”

“Produkten har försämrats avsevärt”

“Sämst i Sverige!”

“Grymt bra plattform!”

“Snygg tjänst”

“Inspirerande intuitiv handelsplattform”

👍 54   👎 13

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Peter Hansen - 6 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Låga avgifter för fonder
  • Lätt att använda och börja spara

Martin Karlsson - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Enkelt och smidigt!!

Lennart Karlsson - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Produkten har försämrats avsevärt

anna sophia olovsdotter - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Sämst i Sverige!

Mattias - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Grymt bra plattform!

George Philips - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Snygg tjänst

Rasmus - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Inspirerande intuitiv handelsplattform