SaraMart

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för SaraMart kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för SaraMart:

TrustPilot (5)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. SaraMart är ett företag med bra kvalitet på kläder, men tyvärr finns de inte i Sverige vilket kan försvåra för svenska kunder. Leveranser kan vara blandade med snabb leverans men problem och avgifter kan förekomma. Kundtjänsten är blandad med rum för förbättringar och kommunikationen kan vara bristfällig. Trots detta är webbplatsen enkel att använda med ett brett utbud och bra kundtjänst. Returprocessen kan vara enkel, men återbetalningar kan ta lång tid att lösa. Sammantaget har SaraMart sina styrkor med bra kvalitet och användarvänlig webbplats, men det finns också utmaningar med leveranser, kundtjänst och kommunikation.

Produkt

“Finns det tullavgift”

“snabb leverans och bra spårning”

“transparens om leveranstider och ursprung”

“hög kvalitet på produkterna”

👍 1   👎 4

SaraMart har bra kvalitet på kläderna (100%), men tyvärr finns de inte i Sverige (0%). Det är svårt att göra beställningar och Klarna är inte tillgängligt som betalningsalternativ (50%). Detta kan göra det svårt för svenska kunder att handla från SaraMart.

Leverans

“Lång leveranstid”

“Problem med leverans”

“snabb leverans och bra spårning”

“transparens om leveranstider och ursprung”

👍 4   👎 9

SaraMart har en snabb avbeställningstjänst (20%), men levererar ofta med lång leveranstid (40%). Det förekommer fel leveranser (10%) och fraktkostnader kan tillkomma trots annons med 0 kr (10%). Det finns också en tullavgift (5%) och vissa kunder har haft problem med att göra beställningar (15%). Sammantaget kan leveranser från SaraMart vara blandade med snabb leverans men vissa problem och avgifter att ta hänsyn till.

Kundtjänst

“Enkelt att kontakta och snabba svar”

“Dålig kundservice”

“vänlig och hjälpsam kundtjänst”

👍 5   👎 10

SaraMarts kundtjänst får blandade recensioner baserat på omdömena. De har snabba och enkla svar samt bra kundtjänst, vilket uppskattas av vissa kunder. Å andra sidan har vissa kunder upplevt lång väntetid på att lösa problem och få återbetalning, svårigheter att kommunicera samt upplevt att de blivit ignorerade. Det verkar finnas en del brister när det gäller att vara ärlig och kunnig om återbetalning. Sammantaget verkar SaraMarts kundtjänst vara blandad med rum för förbättringar. (60%)

Kommunikation

“Enkelt att kontakta och snabba svar”

“Finns det tullavgift”

👍 2   👎 10

SaraMart:s kommunikation har brister enligt recensionerna, med kunder som anser att företaget är svårt att kommunicera med och att de inte är ärliga (20%). Vissa kunder känner sig ignorerade och osäkra på om de blir lurade (30%). Å andra sidan har företaget snabb och enkel kontakt med snabba svar (70%) och bra kundtjänst (80%). Det finns dock vissa brister i kommunikationen som behöver åtgärdas, som bland annat bristande förklaring vid fel leverans och okunnighet om återbetalning (40%). En del kunder upplever också problem med att göra beställningar i Sverige och att få information om pris (50%).

Webbplats

“Otydlig webbplats”

👍 1   👎 0

SaraMarts webbplats är enkel att använda och har ett brett utbud av produkter. Kundtjänsten är också väldigt tillmötesgående och snabb att svara (95%). Dock kan vissa leveranser ta längre tid än förväntat och vissa produkter kan vara av lägre kvalitet än förväntat (80%). Sammantaget är SaraMarts webbplats en bra plattform för att handla online med ett stort urval och bra kundtjänst (90%).

Returpolicy

“Saknar återbetalning”

“saknar information om returpolicy”

👍 1   👎 4

SaraMarts returpolicy har både positiva och negativa sidor enligt recensionerna. Återbetalningar kan ta lång tid att lösa (80%), vissa kunder har inte fått återbetalning alls efter två månader (20%), och det saknas tydlig information om återbetalningspolicyn (50%). Å andra sidan verkar det vara en enkel process att returnera varor (70%), vilket är ett plus för kunder som önskar returnera sina köp.


Om SaraMart

SaraMart är en e-handelsbutik med ett omfattande sortiment på över en miljon produkter, inklusive kläder, skor, klockor, accessoarer och väskor. Företagets mission är att erbjuda kunder högkvalitativa produkter till ett rimligt pris från olika tillverkare. E-handelsbutiken startade sin verksamhet online år 2017 och levererar produkter till kunder över hela världen. Leveranstiden varierar beroende på land, men efter 2-5 dagar packas ordern och sedan tar det cirka 8-20 arbetsdagar innan paketet lämnar lagret. Kundtjänst finns tillgänglig via mejl och returer kan göras inom 15 dagar efter mottagande, med återbetalning inom 8-15 arbetsdagar efter godkänd retur. SaraMart har en välorganiserad e-shop där kunder kan utforska och beställa olika produkter från olika kategorier.


Kontaktinformation

🌐 www.saramart.comKategorier

Nätbutiker | Mode