Sängfabriken

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för Sängfabriken kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Sängfabriken:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen hos Sängfabriken har en bra och snabb respons (80%), men det förekommer ibland problem med att få kontakt med företaget (60%). Leveranstiderna kan vara långa och med viss strul (65%), men vissa kunder får sina produkter tidigare än beräknat (75%). Trots vissa brister i kommunikationen och leveranstiderna, har företaget en bra kundservice och erbjuder bra produkter av hög kvalitet (85%). Sammantaget ger kunderna ett stort förtroende för Sängfabriken och rekommenderar företaget (90%).

“Bra kvalitet på sängen”

“Ingen återkoppling överhuvudtaget”

“Bra bemötande vid telefonsamtal - fick svar på mina frågor.”

👍 31   👎 33

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Jessica - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Lång leveranstid
  • Dålig kundservice
  • Bra kvalitet på sängen
  • Låg kvalitet på täcken och kuddar

Micael - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Ingen återkoppling överhuvudtaget

Peter - 14 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra bemötande vid telefonsamtal - fick svar på mina frågor.
  • Leverans i tid och sängen var även väl emballerad!