Sängfabriken

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Sängfabriken kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Sängfabriken:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Sängfabriken erbjuder högkvalitativa produkter med naturliga material (23%), snabb och bekväm leverans med flexibel process (60%), samt en professionell och engagerad kundservice (77%). Trots vissa problem med leverans och kommunikationen, har företaget generellt sett goda recensioner och kunder ger en hög rekommendationsgrad (90%). Det finns dock utrymme för förbättringar gällande leveranstider, kommunikation och returpolicy (33.33%).

Produkt

👍 144   👎 37

Sängfabrikens produkter har blandade recensioner. Den upplevs som både skön och av hög kvalitet av vissa kunder, medan andra har haft problem med att sängen förlorar formen och ger ont i ryggen. Kunderna uppskattar den naturliga materialen och höga kvaliteten (23 %), men det finns även negativa recensioner om fel produkter och leveransproblem (12 %). Totalt sett verkar det som att Sängfabrikens produkter håller hög kvalitet men kan ibland ha problem med leverans och vissa produktionsfel. (23%).

Leverans

👍 54   👎 31

Sängfabriken erbjuder snabb och bekväm leverans av sängar med en flexibel leveransprocess, vilket uppskattas av många kunder (60%). Vissa kunder har dock upplevt problem med felaktiga produkter och långa leveranstider, vilket har lett till en del frustration (40%). Generellt sett får företaget beröm för bra kvalitet på sängar och tillbehör samt god service, även om vissa kunder har haft svårigheter med returprocess och kontakt med företaget (20%). Sammantaget verkar Sängfabriken vara en pålitlig leverantör av sängar, men det finns utrymme för förbättringar när det gäller kommunikation och leveranstider.

Kundtjänst

👍 116   👎 32

Kundservice på Sängfabriken har fått blandade recensioner. Å ena sidan lovordas Josef KH för sin professionella och engagerade inställning samt utmärkta service, vilket resulterar i positiva och minnesvärda köpupplevelser för många kunder. Å andra sidan nämns det att det är svårt att få kontakt med företaget för support och att vissa är besvikna över bristen på respons. Dock löses problem effektivt och snabbt när de väl tas upp, och det finns en känsla av tillit till företaget. (77%)

Kommunikation

👍 31   👎 33

Kommunikationen hos Sängfabriken har en bra och snabb respons (80%), men det förekommer ibland problem med att få kontakt med företaget (60%). Leveranstiderna kan vara långa och med viss strul (65%), men vissa kunder får sina produkter tidigare än beräknat (75%). Trots vissa brister i kommunikationen och leveranstiderna, har företaget en bra kundservice och erbjuder bra produkter av hög kvalitet (85%). Sammantaget ger kunderna ett stort förtroende för Sängfabriken och rekommenderar företaget (90%).

Webbplats

👍 5   👎 5

Sängfabrikens webbplats ger en bra användarupplevelse med snabb respons på frågor (70%). Det är enkelt att beställa (100%). Tyvärr kan det vara svårt att få kontakt med företaget för support eller reklamation (30%), vilket har lett till besvikelse hos vissa kunder (20%). Trots detta ger hemsidan en lyxig känsla och erbjuder en högkvalitativ produkt (80%).

Returpolicy

👍 0   👎 3

Sängfabrikens returpolicy är krånglig enligt recensionerna, med en krävande process som kan vara besvärlig för kunderna. Tyvärr upplever vissa kunder att kontinentalsängarna blir obekväma efter bara fyra månader, vilket kan göra det svårt att returnera dem. (33,33%)


Om Sängfabriken

Sängfabriken är ett svenskt företag som är specialiserat på tillverkning och försäljning av handgjorda sängar. Företaget grundades med visionen att erbjuda högkvalitativa sängar till överkomliga priser. Genom att tillverka sina egna sängar kan Sängfabriken garantera produkter av högsta kvalitet och erbjuda sina kunder livstidsgaranti. Med en passion för hantverk och noggrannhet tillverkar Sängfabriken varje säng för hand och erbjuder ett sortiment som inkluderar bland annat kontinentalsängar, ställbara sängar och ramsängar. Kunden kan både köpa sina sängar online eller besöka deras showroom i Valskog för personlig rådgivning. Sängfabriken strävar efter att skapa produkter med överlägsen komfort och hållbarhet, vilket har gjort dem till en pålitlig sängtillverkare med gott rykte i branschen.


Kontaktinformation

Verkstadsgatan 2

731 60 Valskog

Sverige

📧 info@sangfabriken.se

☎ 0221-28899

🌐 sangfabriken.seKategorier

Nätbutiker | Inredning