Rocker

24 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Rocker kommer från 24 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Rocker:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Rocker har en generös returpolicy med snabb återbetalning, vilket uppskattas av många kunder (66%). Tydliga instruktioner gör processen enkel och förhindrar bedrägeri (33%), men vissa tycker att det är krångligt och osäkert att få utbetalning (33%). Det är dock fördelaktigt att Rocker behåller pengarna för att förhindra bedrägeri och det ger kunderna trygghet (100%). Overall, de flesta är nöjda med Rockers returpolicy och snabba återbetalning (66%).

“Fungerar väldigt bra! Snabb återbetalning!”

“Fick pengarna direkt när jag lämna in paketet”

“Behåller pengarna så man ej kan bli lurad, tydliga instruktioner”

“Flexibel returnpolicy”

👍 5   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Bo Stenberg - 14 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Fungerar väldigt bra! Snabb återbetalning!

Hiba Hamid - 4 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Fick pengarna direkt när jag lämna in paketet

Molly Sjöberg - 4 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Behåller pengarna så man ej kan bli lurad, tydliga instruktioner

Jöns-Petter - 5 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Priserna var rimliga
  • Snabb leverans
  • Bra kommunikation
  • Flexibel returnpolicy