Reseguiden

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Reseguiden kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Reseguiden:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Reseguiden erbjuder en användarvänlig plattform med bra utbud av olika aktörer och smidig bokningsprocess (70%). Leveransen av biljetter är vanligtvis smidig, men det kan förekomma förseningar (85%). Kommunikationen är tydlig och effektiv (100%), men vissa logistiska problem kan uppstå, såsom mindre handbagage och bagagealternativ (25%). Hemsidan erbjuder korrekt och enkel information samt möjliggör jämförelse mellan olika aktörer (100%), men antalet destinationer kan vara begränsat (25%). Sammantaget ger Reseguiden användarna en pålitlig plattform för att boka resor, men vissa logistiska förbättringar kan behövas.

Produkt

👍 8   👎 1

Reseguiden har ett bra utbud av olika aktörer och erbjuder smidig bokning och leverans av resor. Informationen på hemsidan är korrekt och enkel att förstå, med möjlighet att välja olika typer av rum och all inclusive. Det finns en enkel möjlighet att välja till bagage vid bokning, men handbagaget är mindre än förväntat och det finns begränsade alternativ för bagage. Reseguiden är den enda sajten som jämför resor mellan olika aktörer och erbjuder oberoende recensioner. (70%)

Leverans

👍 3   👎 1

Reseguiden erbjuder en smidig bokningsprocess och leverans av biljetter. Flygresan är vanligtvis smidig, men det kan förekomma förseningar. Det finns ett bra samarbete med transportföretag för förbokad transport. Dock kan utbudet av bagagemöjligheter vara begränsat. (85%)

Kommunikation

👍 4   👎 0

Reseguidens kommunikation får beröm för att vara tydlig och effektiv (100%), men vissa användare har upplevt en försening på Arlanda (25%). Det finns ett bra samarbete med transportföretag för förbokad transport (100%), men vissa klagar på att handbagaget var mindre än förväntat (25%). Reseguiden anses vara den enda sajten för att jämföra resor mellan olika aktörer (100%). Sammanfattningsvis erbjuder Reseguiden en användarvänlig plattform för att jämföra och boka resor, men det kan finnas vissa logistiska problem som behöver hanteras.

Webbplats

👍 3   👎 0

Reseguidens hemsida erbjuder korrekt och enkel information (100%) samt är den enda sajten som möjliggör jämförelse av resor mellan olika aktörer (100%). Dessutom finns oberoende aktörer representerade på sajten (100%), vilket ger användarna en bredare och mer pålitlig överblick över sina resmöjligheter. En nackdel kan vara att antalet aktörer och destinationer kan vara begränsat (25%).


Om Reseguiden

Reseguiden är en svensk webbaserad tjänst som erbjuder en jämförelseplattform för resor. Genom deras webbplats kan användare jämföra priser på flygbiljetter, hotell, hyrbilar samt paketresor från en mängd olika reseföretag. Målet är att underlätta för konsumenter att hitta och boka de mest prisvärda alternativen för deras resor. Företaget grundades i mitten av 1990-talet och har sedan dess vuxit till att bli en populär tjänst bland svenskar som söker efter semesterresor och andra reseupplevelser.


Kontaktinformation

Stora Åvägen 21

43634 Askim

Sverige

📧 info@reseguiden.se

☎ +46317743939

🌐 www.reseguiden.seKategorier

Semestrar & Resor | Billiga Resor | Stadsresor | Vintersport | Sol & All-Inclusive | Boende | Gruppresor | Flygbiljetter | Dags- & Kvällsaktiviteter