OmdömesStälle

  Recensioner Rentalcars.com

  Om Rentalcars

  Hela idén bakom företaget Rentalcars var att göra biluthyrning bättre. År 2004 började hela företaget som TravelJigsaw och endast fyra år senare gjorde de runt 1000 bokningar per dag. 2010 bestämde sig företaget för att ansluta sig till Priceline – gruppen och även vid samma tidpunkt byta namn till Rentalcars.com. Idag har företaget 1 200 anställda som är från 70 olika länder, företaget gör även idag 8 miljoner bokningar om året, i 160 länder på 60 000 platser. Företaget har det som mål att du ska kunna hyra en bil av dem och köra den exakt lika personligt och enkelt som du skulle köra din egen bil. Företaget använder sig av genuin feedback, riktiga omdömen och kundernas egna erfarenheter för att ge sina kunder de bästa möjliga alternativ.

  Vad erbjuder Rentalcars?

  Företaget erbjuder dig frihet genom du kan hyra en bil, Rentalcars kommer även att hjälpa dig hitta exakt rätt bil till rätt pris. Var du än reser i världen är chansen väldigt stor att du stöter på företaget Rentalcars eftersom de jobbar med olika uthyrningsbolag över hela världen. Företaget vill se till att du har en fantastisk upplevelse varje gång du hyr en bil av dem, de använder sig av massiv köpkraft för att du ska kunna få så fantastiska och unika erbjudanden.

  Om du är intresserad att hyra en bil av Rentalcars kommer du att kunna göra det väldigt smidigt via hemsidan eller företagets egen app. Du ska börja med att på in på hemsidan eller appen för att söka upp vilken bil du vill hyra, efter det kommer du att få olika erbjudanden och omdömen från tidigare kunder som kommer att hjälpa dig med ditt val av bil. Du väljer vilken bil du vill ha och lägger till tillval som du kanske vill ha, såsom Fullt Skydd eller barnsäte. Efter det är allting klart, du bekräftar din bokning och du kommer att få ett mejl när allting är redo. Det som återstår efter detta är att du ska hämta upp din bil, då ska du ha med dig körkort, kreditkort och pass och sedan är det bara att ge sig iväg och utforska. Skulle du stöta på några problem under vägen är det bara att kontakta Rentalcars eftersom de erbjuder kundservice dygnet runt, både innan, under och efter din resa.

  Kontakta Rentalcars

  På hemsidan kan du läsa de oftast ställda frågorna och se om du får hjälp av svaren där, om inte kan du kontakta dem på telefon eller via e-post. Har du hyrt en bil men anser att något gått fel till eller att du blivit felaktigt behandlad ska du lämna in en reklamation. För att fylla i en reklamation måste du först logga in med dina reservationsuppgifter och sedan fylla i ett formulär och beskriva vad ditt problem var.

  Vad tycker du?

  Är du en person som ofta tar dig friheten till att hyra en bil? Om du har hyrt en bil via Rentalcars, skriv då en egen recension och beskriv dina erfarenheter av företaget.

  En video från biluthyrningsföretaget Rentalcars.

  Rentalcars.com
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  5
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  5
  Tjänst
  rating
  5
  Prissättning
  rating
  5
  Leverans
  rating
  5

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Betrodd!

  Jag hyrde en bil här för min korta resa. Tjänsten var allt bra, och bilen är också i bra kvalitet.

  Av: Wilmer Gustafsson07-05-2019
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  8
  rating

  Ingen återbetalning

  Jag avbokade samma dag innan upphämtning och fick ett svar på hemsidan att en del av priset skulle återbetalas. Det var en månad sen. Jag har inte fått tillbaka pengarna än och kommer inte hyra där igen.

  Av: Alex21-09-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Rentalcars.com

  Din recension

  FAQ

  Är Rentalcars.com ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Rentalcars.com. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 5/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Rentalcars.com?

  Rentalcars.com är huvudsakligen aktivt i Biltjänsterkategorin, mer specifikt inom Biluthyrning. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Rentalcars.coms webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.