Rentalcars.com

Alla recensioner

Rentalcars.com

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

W
Wilmer Gustafsson
Jag hyrde en bil här för min korta resa. Tjänsten var allt bra, och bilen är också i bra kvalitet. Läs vidare
S
Stefan
Pris vid bokning stämde inte mot vart jag vart debiterad när jag hämtade bilenLäs vidare
M
Magdy
Oseriöst hyrbilsföretag. Om du vill förlora dina pengar då hyra bil från rentalcars. ingen återbetalning trots att ingen bil. Rental cars service lurar sina kunder. Bilen var i ett dåligt skick, vi...Läs vidare
A
Alex
Jag avbokade samma dag innan upphämtning och fick ett svar på hemsidan att en del av priset skulle återbetalas. Det var en månad sen. Jag har inte fått tillbaka pengarna än och kommer inte hyra där...Läs vidare

Alla recensioner (4)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Betrodd!

  Jag hyrde en bil här för min korta resa. Tjänsten var allt bra, och bilen är också i bra kvalitet.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Offerat pris stämmer inte med fakturerart

  Pris vid bokning stämde inte mot vart jag vart debiterad när jag hämtade bilen


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Never ever again rentalcars

  Oseriöst hyrbilsföretag. Om du vill förlora dina pengar då hyra bil från rentalcars. ingen återbetalning trots att ingen bil. Rental cars service lurar sina kunder. Bilen var i ett dåligt skick, vilket gjorde att jag inte accepterade den, och när jag bad om att ge mig en bil av samma modell, men i bättre skick, avslogs min begäran. Jag förlorade 2890kr. Jag rekommenderar att ni läser först recensioner innan ni hyra från rentalcars.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ingen återbetalning

  Jag avbokade samma dag innan upphämtning och fick ett svar på hemsidan att en del av priset skulle återbetalas. Det var en månad sen. Jag har inte fått tillbaka pengarna än och kommer inte hyra där igen.


Andra personer tittade också på

Logo Avis

Avis

0 recensioner

Det finns väldigt många personer som inte har en egen bil, dels för att det är ganska dyrt att ha en bil men också f&oum...

Logo Auto Europe

Auto Europe

0 recensioner

Att ha tillgång till en bil är alltid otroligt smidigt, oberoende om man äger en bil eller inte. Att äga en bil kan dock ...

Logo Booking Monkey

Booking Monkey

0 recensioner

Att ha tillgång till en bil är alltid otroligt smidigt, oberoende om man äger en bil eller inte. Att äga en bil kan dock vara ...

Logo QEEQ

QEEQ

0 recensioner

Alla har inte tillgången till att äga en helt egen bil och betala alla kostnader som ingår då man har en bil och kör me...

Rentalcars.com

Om Rentalcars
Hela idén bakom företaget Rentalcars var att göra biluthyrning bättre. År 2004 började hela företaget som TravelJigsaw och endast fyra år senare gjorde de runt 1000 bokningar per dag. 2010 bestämde sig företaget för att ansluta sig till Priceline – gruppen och även vid samma tidpunkt byta namn till Rentalcars.com. Idag har företaget 1 200 anställda som är från 70 olika länder, företaget gör även idag 8 miljoner bokningar om året, i 160 länder på 60 000 platser. Företaget har det som mål att du ska kunna hyra en bil av dem och köra den exakt lika personligt och enkelt som du skulle köra din egen bil.  Företaget använder sig av genuin feedback, riktiga omdömen och kundernas egna erfarenheter för att ge sina kunder de bästa möjliga alternativ. 

Vad erbjuder Rentalcars?
Företaget erbjuder dig frihet genom du kan hyra en bil, Rentalcars kommer även att hjälpa dig hitta exakt rätt bil till rätt pris. Var du än reser i världen är chansen väldigt stor att du stöter på företaget Rentalcars eftersom de jobbar med olika uthyrningsbolag över hela världen. Företaget vill se till att du har en fantastisk upplevelse varje gång du hyr en bil av dem, de använder sig av massiv köpkraft för att du ska kunna få så fantastiska och unika erbjudanden. 

Om du är intresserad att hyra en bil av Rentalcars kommer du att kunna göra det väldigt smidigt via hemsidan eller företagets egen app. Du ska börja med att på in på hemsidan eller appen för att söka upp vilken bil du vill hyra, efter det kommer du att få olika erbjudanden och omdömen från tidigare kunder som kommer att hjälpa dig med ditt val av bil. Du väljer vilken bil du vill ha och lägger till tillval som du kanske vill ha, såsom Fullt Skydd eller barnsäte. Efter det är allting klart, du bekräftar din bokning och du kommer att få ett mejl när allting är redo. Det som återstår efter detta är att du ska hämta upp din bil, då ska du ha med dig körkort, kreditkort och pass och sedan är det bara att ge sig iväg och utforska. Skulle du stöta på några problem under vägen är det bara att kontakta Rentalcars eftersom de erbjuder kundservice dygnet runt, både innan, under och efter din resa. 

Kontakta Rentalcars
På hemsidan kan du läsa de oftast ställda frågorna och se om du får hjälp av svaren där, om inte kan du kontakta dem på telefon eller via e-post. Har du hyrt en bil men anser att något gått fel till eller att du blivit felaktigt behandlad ska du lämna in en reklamation. För att fylla i en reklamation måste du först logga in med dina reservationsuppgifter och sedan fylla i ett formulär och beskriva vad ditt problem var. 

Vad tycker du?
Är du en person som ofta tar dig friheten till att hyra en bil? Om du har hyrt en bil via Rentalcars, skriv då en egen recension och beskriv dina erfarenheter av företaget.