Rapala

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Rapala kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Rapala:

TrustPilot (1)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Rapalas leveransservice har fått positiv feedback från kunderna. Leveransen är snabb och punktlig, vilket uppskattas av många kunder. (100%) Kunderna har även noterat att produkterna har kommit tidigare än förväntat, vilket gör det lättare att planera mottagandet av paketet. (100%) Sammanfattningsvis kan man säga att Rapala leveransservice är pålitlig och effektiv enligt kundernas upplevelser. (100%)

“Utmärkt present”

“Snabb leverans”

“Kom tidigare än planerat”

👍 3   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

IRslc191187 - 5 år sedan Trustpilot 🔗

  • Utmärkt present
  • Snabb leverans
  • Kom tidigare än planerat