Rapala

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Rapala kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Rapala:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Rapala är ett företag som erbjuder högkvalitativa och effektiva fiskeprodukter som är perfekta presenter för fiskare på alla nivåer. Trots att produkterna kan vara lite dyrare, så är kvaliteten och prestandan väl värda priset för seriösa fiskare. Leveransservicen är snabb och punktlig, vilket gör det lätt för kunderna att få sina produkter i tid. Kundservicen är effektiv och välkomnande, även om vissa kunder kan uppleva en brist på personlig touch i kommunikationen. Sammanfattningsvis erbjuder Rapala pålitliga och högkvalitativa produkter med effektiv leveransservice och kundservice.

Produkt

“Utmärkt present”

👍 1   👎 0

(90%) - Produkten är en utmärkt present till fiskare på grund av dess höga kvalitet och effektivitet. Den hållbara designen och pålitligheten gör den till ett perfekt val för alla nivåer av fiskare. Kan vara lite dyr (70%) - Priset på produkten kan vara lite högre jämfört med andra alternativ på marknaden. Trots detta är kvaliteten och prestandan väl värda kostnaden för seriösa fiskare. Bra användarvänlighet (85%) - Produkten är lätt att använda och ger snabba och effektiva resultat vid fiske. Den intuitiva designen och bekvämligheten gör den till en favorit bland fiskare i alla åldrar.

Leverans

“Utmärkt present”

“Snabb leverans”

“Kom tidigare än planerat”

👍 3   👎 0

Rapalas leveransservice har fått positiv feedback från kunderna. Leveransen är snabb och punktlig, vilket uppskattas av många kunder. (100%) Kunderna har även noterat att produkterna har kommit tidigare än förväntat, vilket gör det lättare att planera mottagandet av paketet. (100%) Sammanfattningsvis kan man säga att Rapala leveransservice är pålitlig och effektiv enligt kundernas upplevelser. (100%)

Kundtjänst

“Utmärkt present”

“Snabb leverans”

👍 2   👎 0

Rapalas kundservice är mycket effektiv och välkomnande, med en snabb leveranstid som uppskattas av kunderna. Dock kan vissa få uppleva en brist på personlig touch i kommunikationen med företaget. (Effektivitet: 90%, Snabbhet: 85%, Personlig touch: 75%)


Om Rapala

Rapala är ett företag specialiserat på tillverkning och marknadsföring av fiskeutrustning och tillbehör, mest känt för sina wobblers, en typ av fiskedrag. Företaget grundades 1936 av Lauri Rapala i Finland. Hans innovation var att skapa ett fiskedrag som imiterade en skadad fisk i vattnet, vilket visade sig vara mycket effektivt för att locka till sig rovfisk. Rapalas rykte växte snabbt bland sportfiskare världen över, och företaget expanderade sitt utbud till att inkludera ett brett utbud av fiskeprodukter, inklusive krokar, linor och annan fiskeutrustning. Idag är Rapala ett globalt erkänt varumärke och en ledande aktör inom sportfiskeindustrin.


Kontaktinformation

🌐 www.rapala.comKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv