Profit Edge

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Profit Edge kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Profit Edge:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen från Profit Edge verkar vara extremt opålitlig och bedräglig enligt recensionerna. Trots en kontaktperson som agerar vänligt och serviceinriktat finns det varningar om att inte överföra pengar till företaget. En del löften om pengabelöningar och gratis summor försöker locka, men det tycks vara bedrägliga metoder som används. Det finns även varningar om falska annonser och intervjuer som kan lura människor att investera i bedrägliga företag. Sammantaget verkar det som att kommunikationen från Profit Edge är oetisk och riskabel med en bedrägerisannolikhet på 100%.

“Tydlig fusk”

“Fake annonse med løfter om svimlende inntekter”

👍 2   👎 14

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Morten Lerager - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Tydlig fusk

Tone Nord - 9 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Fake annonse med løfter om svimlende inntekter
  • Utroværdig