Photowall

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Photowall kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Photowall:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen med Photowall verkar vara en stark sida enligt recensionerna. De har en reaktiv kundtjänst som ger bra rådgivning både per telefon och via e-post. Dessutom är de professionella, lyhörda och vänliga. Kundtjänsten agerar snabbt för att lösa eventuella problem och ger tydliga och bra svar för att lugna och underlätta för kunderna. Dock kan det förekomma vissa färg- och skärpafel på produkterna, samt några synliga tacher av lim vid leverans. Sammantaget verkar det vara en bra och pålitlig kommunikation från Photowall, även om det kan finnas några mindre brister i produkterna. (80%)

“Service client réactif, commerçant et à l'écoute”

👍 43   👎 5

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Emilie MONTHUREL - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Service client réactif, commerçant et à l'écoute
  • Produits de qualité