Photowall

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Photowall kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Photowall:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Photowall är ett pålitligt företag med imponerande högkvalitativa produkter (80%). Deras leveranser är snabba och produkterna kommer i gott skick (80%). Kundservicen är utmärkt med snabba svar och professionellt bemötande (95%). Kommunikationen är stark även om det kan finnas mindre brister i produkterna (80%). Deras generösa returpolicy ger kunder trygghet även om vissa kan ha problem med limmet (80%). Sammantaget rekommenderas Photowall för deras högkvalitativa produkter och utmärkta kundservice.

Produkt

“Les motifs sont superbes”

“Les couleurs fidèles au site”

“Très belle qualité de papier”

“Hög kvalitet”

“Identique à la description, reçu rapidement”

“Très bonne qualité, papier épais”

“Très beau rendu”

“Bra produktkvalitet och snabbhet i leverans”

“Magnifique rendu et service client réactif”

“Lätt att installera”

“Produkten är av hög kvalitet och vacker”

“Trevlig effekt och punktlig leverans”

“Bra kvalitet på tapeten”

“Tapisserierna är av hög kvalitet och levereras i tid”

“La tapisserie est de très bonne qualité”

“Le rendu est superbe”

“Produits de qualité”

👍 160   👎 44

Photowall har en imponerande produkt med högkvalitativa papper och en mängd olika valmöjligheter (80%). De ger bra rådgivning, snabba och effektiva beställningar samt levererar kvalitetsprodukter till överkomliga priser (75%). Det kan dock finnas vissa synliga limrester och några kunder har noterat att färgerna kan vara lite för mörka (20%). Sammantaget är Photowall ett pålitligt val för högkvalitativa fotoprodukter.

Leverans

“Hög kvalitet”

“Identique à la description, reçu rapidement”

“Bra produktkvalitet och snabbhet i leverans”

“Mycket positivt”

“Produkten är av hög kvalitet och vacker”

“Trevlig effekt och punktlig leverans”

“Tapisserierna är av hög kvalitet och levereras i tid”

“Långsam leverans”

“Nous l'avons posé sans difficultés”

👍 54   👎 9

Photowall levererar produkter av hög kvalitet och snabbt, med leveranser inom angiven tid. Papperet kommer i gott skick och är lätt att applicera. Emellertid finns det förbättringspotential när det gäller limmet som medföljer. Förpackningen är väl omsorgsfullt gjord. (80%)

Kundtjänst

“Ravie”

“Super content”

“Magnifique rendu et service client réactif”

“Långsam leverans”

“Brist på hjälp från leverantören”

“Je recommande”

“Service client réactif, commerçant et à l'écoute”

👍 78   👎 0

Photowall erbjuder en mycket bra kundservice med snabba svar på frågor och problem (90%). De är också professionella, lyhörda och vänliga (95%), och ger bra telefonrådgivning (100%). Företaget är snabbt att åtgärda eventuella fel och är mycket lyhörda för kundens behov (95%). Kundtjänsten är också mycket reaktiv och ger bra råd (85%). Sammantaget ger de hög kvalitet på produkterna och snabba leveranser (95%). Jag rekommenderar Photowall för deras utmärkta kundservice och högkvalitativa produkter.

Kommunikation

“Service client réactif, commerçant et à l'écoute”

👍 43   👎 5

Kommunikationen med Photowall verkar vara en stark sida enligt recensionerna. De har en reaktiv kundtjänst som ger bra rådgivning både per telefon och via e-post. Dessutom är de professionella, lyhörda och vänliga. Kundtjänsten agerar snabbt för att lösa eventuella problem och ger tydliga och bra svar för att lugna och underlätta för kunderna. Dock kan det förekomma vissa färg- och skärpafel på produkterna, samt några synliga tacher av lim vid leverans. Sammantaget verkar det vara en bra och pålitlig kommunikation från Photowall, även om det kan finnas några mindre brister i produkterna. (80%)

Webbplats

“Les motifs sont superbes”

“Les couleurs fidèles au site”

“Lätt att installera”

👍 5   👎 0

Photowall har ett enormt urval av produkter (100%) inom olika kategorier, vilket ger kunderna ett stort utbud att välja mellan. Kunder uppskattar även att produkterna är av hög kvalitet med bra papper (100%). Med det stora sortimentet kan kunder hitta det de behöver för att skapa personliga och kreativa inredningslösningar. Däremot kan den stora mängden valmöjligheter också vara överväldigande för vissa kunder (50%).

Returpolicy

👍 4   👎 3

Photowall har en generös returpolicy med återbetalning av köp (100%) och bra kundservice när det gäller problem med produkterna (100%). Det verkar vara enkelt att få återbetalning om något går fel med produkten (100%). Dock kan vissa kunder uppleva att den medföljande limmet inte fungerar optimalt vilket kan resultera i problem med att få tapeten att fästa på väggen (70%). Det kan också vara en besvikelse för vissa kunder att behöva genomgöra en dålig förberedelse innan användning (60%). Sammantaget verkar Photowall ha en pålitlig returpolicy men vissa kunder kan stöta på problem med produktens användning (80%).


Om Photowall

Photowall är ett svenskt företag som specialiserar sig på anpassade tapeter, canvastavlor och posters. Företaget grundades 2006 av bröderna Niklas och Charlie Johansson. Målsättningen är att erbjuda personliga och unika väggdekorationer som möjliggör för kunder att skräddarsy sina hem och företagsmiljöer med unik konst och design. Photowall tillhandahåller ett brett utbud av motiv, samt möjligheten för kunder att använda egna bilder för att skapa anpassade verk. Företaget producerar alla produkter i Sverige och lägger stor vikt vid hållbarhet och miljövänliga material.


Kontaktinformation

🌐Kategorier

Nätbutiker | Inredning