PHONESHOP

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.2 för PHONESHOP kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för PHONESHOP:

TrustPilot (10)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. PHONESHOPs webbplats har en tydlig layout och enkel beställningsprocess (87%), vilket gör det lätt att navigera och göra köp. Kundtjänsten är kunnig och professionell (90%), vilket ger ett positivt intryck. Även om vissa recensioner påpekar att webbplatsen kan vara lite grötig och saknar viss visuell uppmärksamhet (60%), verkar leveransen vara snabb och korrekt (83%). Sammantaget verkar PHONESHOP erbjuda en bra upplevelse för kunder som letar efter telefoner och tillbehör.

“Inga nackdelar”

👍 17   👎 5

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

JAN Kattenberg - 8 år sedanTrustpilot 🔗

  • Inga nackdelar