PHONESHOP

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.2 för PHONESHOP kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för PHONESHOP:

TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. PHONESHOP är en pålitlig butik med snabb leverans (83%), väl förpackade produkter (94%) och bra service. Beställningsprocessen är enkel men kan ta lite tid (78%). Kundservicen är bra med snabb och vänlig hjälp (80%). Kommunikationen är effektiv och snabb (96%) men viss felaktig information kan förekomma (50%). Webbplatsen har en tydlig layout (87%) och enkel beställningsprocess. Returpolicy har snabba återbetalningar (85%) men renoverade produkter kan ge problem (70%). Sammantaget erbjuder PHONESHOP en bra service med snabba leveranser och pålitlig kundtjänst, men vissa förbättringar kan göras.

Produkt

“Rekommenderar”

“Inga klagomål”

“Inga nackdelar”

“Felaktig laddare med telefonen”

“De gör vad de säger”

👍 63   👎 9

PHONESHOP är en pålitlig butik med snabb leverans och konkurrenskraftiga priser (83%) men undvik att beställa renoverade produkter då det kan uppstå problem (17%). Leveransen sker enligt överenskommelse och produkterna är väl förpackade med tydlig information (94%). Det finns möjlighet att köpa från utlandet men vissa produkter levereras med felaktig information (70%). Beställningsprocessen är enkel och effektiv men kan ta lång tid att behandla (78%). Sammantaget är PHONESHOP en toppleverantör med bra service och snabba leveranser (89%).

Leverans

“Svårt att nå utan bil”

“Mycket responsiv på frågor”

“Levererade beställningen i tid”

“Rekommenderar”

“Inga klagomål”

“Inga nackdelar”

“Bra service och snabb respons”

“Felaktig laddare med telefonen”

“Snabb leverans och förnyelse av kontrakt”

“De gör vad de säger”

👍 108   👎 13

PHONESHOP levererar generellt sett snabbt sina produkter, vilket uppskattas av många kunder. Beställningsprocessen är smidig och enkel, och produkterna ankommer oftast väl förpackade och tydligt märkta. Det finns dock klagomål om några leveransförseningar och vissa kunder har inte fått med rätt laddare. Trots detta verkar PHONESHOP ha en bra service och prispolitik enligt de flesta recensionerna. (75%)

Kundtjänst

“Mycket hjälpsam kundtjänst”

“Kundvänlighet är mycket bra”

“Mycket bra service och hanterar problem på ett utmärkt sätt”

“Trevliga och kundvänliga säljare”

“Mycket responsiv på frågor”

“Rekommenderar”

“Inga klagomål”

“Inga nackdelar”

“Perfekt service”

“Bra service och snabb respons”

👍 89   👎 6

PHONESHOP erbjuder en mycket bra kundservice med snabb och vänlig hjälp, vilket har varit en positiv upplevelse för många kunder. Trots en lång repareringsprocess är leveransen av nya telefoner efter överenskommelse snabb och effektiv. Supporten och kundservicen har visat sig vara pålitlig och hjälpsam, och beställningsprocessen är lätt och effektiv. Kunden är mycket nöjd med den snabba leveransen och den bra kundtjänsten, vilket gör PHONESHOP till en toppleverantör med utmärkt service (80%).

Kommunikation

“Mycket bra service och hanterar problem på ett utmärkt sätt”

“Svårt att nå utan bil”

“Mycket responsiv på frågor”

“Rekommenderar”

“Inga klagomål”

“Inga nackdelar”

“Bra service och snabb respons”

“Snabb leverans och förnyelse av kontrakt”

“De gör vad de säger”

👍 56   👎 7

PHONESHOP erbjuder effektiv och snabb kommunikation (96%), tydlig webbplats (100%) och bra beställningsservice (95%). Kundservicen är kunnig och vänlig (98%), och leveranserna är snabba och korrekta (97%). Det finns dock vissa problem med felaktig information om kampanjer (50%), slarvig process (60%) och enstaka språkliga problem som oanvändbar dokumentation på italienska (50%). Sammantaget ger PHONESHOP en bra service med snabb leverans och bra kommunikation, men det finns några områden där förbättringar kan göras.

Webbplats

“Inga nackdelar”

👍 17   👎 5

PHONESHOPs webbplats har en tydlig layout och enkel beställningsprocess (87%), vilket gör det lätt att navigera och göra köp. Kundtjänsten är kunnig och professionell (90%), vilket ger ett positivt intryck. Även om vissa recensioner påpekar att webbplatsen kan vara lite grötig och saknar viss visuell uppmärksamhet (60%), verkar leveransen vara snabb och korrekt (83%). Sammantaget verkar PHONESHOP erbjuda en bra upplevelse för kunder som letar efter telefoner och tillbehör.

Returpolicy

“Inga nackdelar”

👍 1   👎 2

PHONESHOPs returpolicy har sina för- och nackdelar. Återbetalningar är snabba och enkla (85%), men vid reklamation kan kundservicen vara bristfällig (60%). Renoverade produkter kan dock resultera i problem (70%).


Om PHONESHOP

PHONESHOP är ett företag som specialiserar sig på försäljning av mobiltelefoner och tillbehör. Företaget grundades år 2008 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av mobila produkter i Sverige. PHONESHOP erbjuder ett brett sortiment av smartphones, surfplattor, skal, laddare och andra tillbehör. Med hög kvalitet på produkterna och en bra kundservice har PHONESHOP etablerat sig som en pålitlig återförsäljare inom branschen.


Kontaktinformation

Rörstrandsgatan 26

113 40 Stockholm

Sverige

📧 info@phoneshop.se

☎ +46 73-786 86 06

🌐 phoneshop.seKategorier

Telekom | Mobil & Telefon