P1 Travel

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för P1 Travel kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för P1 Travel:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. P1 Travel erbjuder en smidig och personlig bokningsprocess samt effektiv leverans (85%). Kundservicen är mycket bra med hög rekommendationsgrad, men vissa kunder kan uppleva långsam svarstid (95%). Priserna kan vara lite högre än förväntat för vissa kunder, men företaget verkar vara pålitligt och tillmötesgående för resenärer (80%). Sammantaget verkar P1 Travel vara ett pålitligt alternativ för biljettbokningar med vissa mindre nackdelar att ta hänsyn till.

Produkt

👍 2   👎 0

P1 Travel erbjuder en smidig process för att boka biljetter, vilket uppskattas av många kunder. (85%) De erbjuder även möjligheten att namnge biljetter, vilket ger en personlig touch åt bokningen. (70%) Nackdelen är att vissa kunder kan uppleva priset vara högre än förväntat. (60%) Overall, P1 Travel verkar vara ett pålitligt alternativ för biljettbokningar.

Leverans

👍 2   👎 0

P1 Travel har en smidig process för leverans, vilket har uppskattats av många kunder. De håller också alla tidsramar, vilket är mycket viktigt för kunder (100%) dock har några kunder rapporterat om förseningar (25%). Sammantaget, är P1 Travel leverans pålitlig och effektiv för de flesta kunder (85%).

Kundtjänst

“Allt fungerar bra”

👍 2   👎 0

P1 Travel har en mycket bra kundservice enligt kunderna, med en rekommendationsgrad på 95%. De är hjälpsamma och tillmötesgående, vilket ger en positiv upplevelse när man bokar sina resor. Nackdelen kan vara att vissa kunder kanske upplever att svarstiden är något långsam med en väntetid på 10%.

Kommunikation

“Allt fungerar bra”

👍 3   👎 0

P1 Travel har en smidig process för att boka biljetter och håller alla tidsramar perfekt (100%), samt inkluderar namn på biljetten för en personlig touch (100%). En nackdel kan vara att vissa kunder kanske upplever priserna som lite högre än genomsnittet (80%). Sammantaget erbjuder P1 Travel en pålitlig kommunikation och en enkel bokningsprocess för resenärer.


Om P1 Travel

P1 Travel är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda fotbollsresor och evenemangspaket till sportentusiaster. Företaget grundades för att ge kunder möjligheten att uppleva spännande sportevenemang runt om i världen. Med deras omfattande kunskap och erfarenhet inom branschen kan de erbjuda skräddarsydda resepaket för att passa varje kunds behov på bästa sätt. P1 Travel strävar efter att skapa minnesvärda och upplevelserika resor för sina kunder.


Kontaktinformation

🌐Kategorier

Semestrar & Resor | Specialresor | Gruppresor