Owayy

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Owayy kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Owayy:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Owayy erbjuder en bra och pålitlig kundtjänst med snabb svarstid och tillgänglighet dygnet runt (genomsnitt 85%). Deras hemsida är enkel att använda för annonsering med många användarvänliga funktioner (genomsnitt 88%), men har brister i personlig touch och interaktivitet. Kommunikationen med kunderna kan vara begränsad på plattformen (genomsnitt 85%). Sammantaget är Owayy en bra plattform för marknadsföring online, men fördröjningar i kundtjänsten och rörig navigering på webbplatsen kan vara en nackdel (genomsnitt 81%).

Kundtjänst

👍 1   👎 0

Owayys kundtjänst har en snabb svarstid och är mycket hjälpsam (92%). Kundtjänsten är tillgänglig dygnet runt för att lösa eventuella problem (88%). Vissa kunder har dock upplevt enstaka fördröjningar i svarstid (75%). Sammantaget erbjuder Owayy en bra och pålitlig kundservice.

Kommunikation

👍 1   👎 0

Pro: Owayy har en enkel och lättanvänd hemsida för att annonsera (93%). Con: Det finns en begränsad kommunikation med kunderna på plattformen (76%).

Webbplats

👍 1   👎 0

Owayys hemsida är lätt att använda för att annonsera (90%), men den saknar viss personlig touch och interaktivitet (70%). Även om det finns många användarvänliga funktioner, kan navigeringen vara lite rörig och förvirrande ibland (80%). Sammantaget är det dock en bra plattform för att marknadsföra produkter eller tjänster online (85%).


Om Owayy

Owayy är ett teknikföretag som specialiserat sig på digital marknadsföring och webbutveckling. Företaget grundades år 2015 och har sedan dess arbetat med att hjälpa företag att öka sin närvaro online genom skräddarsydda lösningar och strategier. Med sin expertis inom områden som SEO, sociala medier och webbdesign har Owayy blivit en pålitlig partner för många företag som strävar efter att nå sina digitala mål.


Kontaktinformation

🌐 owayy.comKategorier

Semestrar & Resor | Boende | Billiga Resor