OperaGX

21 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.8 för OperaGX kommer från 21 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för OperaGX:

TrustPilot (21)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Return Policy för OperaGX har för- och nackdelar enligt recensionerna. Fördelar inkluderar en generös 30-dagars returpolicy som erbjuder kunder tid att prova webbläsaren. Nackdelar inkluderar potentiella problem med installationen och förvirrande marknadsföringsstuntar som kan leda till missförstånd. Adblockern kan också vara problematisk för vissa användare. (40%)

“Eric Andre marknadsföringsstunt förvirrande. Adblocker problematiskt.”

“Möjlig virus på GX”

👍 0   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Leon Kuzzy - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Google Chrome med lägre minnes- och CPU-användning.
  • Eric Andre marknadsföringsstunt förvirrande. Adblocker problematiskt.
  • Opera GX snabblänkar för sociala medier.
  • Brave webbläsare mer professionell med fungerande adblocker.

Alex - 16 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Möjlig virus på GX