OperaGX

21 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.8 för OperaGX kommer från 21 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för OperaGX:

TrustPilot (21)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. OperaGX leverans är blandad. Å ena sidan är det en snabb och pålitlig webbläsare (80%), men å andra sidan kan den vara för dålig för installationen (40%). Det gör den till ett blandat val för användare som värdesätter både prestanda och användarvänlighet.

“Snabb och pålitlig”

“Möjlig virus på GX”

👍 1   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Rosewood - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Älskar det
  • Bra webbläsarupplevelse
  • Snabb och pålitlig
  • Anpassningsmöjligheter

Alex - 16 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Möjlig virus på GX