Ongoal

23 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för Ongoal kommer från 23 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ongoal:

TrustPilot (23)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ongoal har en imponerande bred utbud och efterfrågan, och många kunder upplever en smidig köpprocess och snabb leverans. Dock finns det viss oro över företagets pålitlighet med vissa kunder som anser att de inte är en seriös aktör och har brutit mot distanshandelslagen. Å andra sidan ger företaget snabb återkoppling på reklamation och anses vara snabbt och professionellt av många kunder, vilket får dem att starkt rekommendera Ongoal. (80%)

“Bra webbplats”

“Smidig hittning av produkt och enkel betalning via Klarna”

“Lätt att handla”

“otrolig service och bra utbud”

👍 9   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Mio Åhsman - 9 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Bra webbplats
  • Bra priser och snabb leverans

Magnus Sandén - 16 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Smidig hittning av produkt och enkel betalning via Klarna
  • Bra leverans till brevlådan

Karolina - 16 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Lätt att handla

Victor - 18 månader sedanTrustpilot 🔗

  • otrolig service och bra utbud
  • snabb leveranstid
  • mycket nöjd
  • återkommande kund