Ongoal

23 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för Ongoal kommer från 23 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ongoal:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ongoals returpolicy tycks vara bristfällig och orsaka irritation hos kunderna. Många upplever att företaget hotar med avdrag på upp till 40% vid retur och inte följer distanshandelslagen. Trots detta, så verkar företaget ha snabba leveranstider, bra priser och en effektiv reklamationsprocess vilket uppskattas av vissa kunder. Det finns dock en del klagomål om tjatande och hotande beteende från företaget när det kommer till returer och reklamationer. Det finns även rapporter om obehagliga konversationer med en av företagets representanter.

“Snabb återkoppling på reklamation av skor, erhållit nya.”

👍 5   👎 14

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Jennie - 15 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Serviceinriktad, snabb återkoppling, fint bemötande.
  • Snabb återkoppling på reklamation av skor, erhållit nya.
  • Rekommendera som leverantör, snabba återkopplingar.
  • Trevlig helg ☀️