Nupo

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Nupo kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Nupo:

TrustPilot (8)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Nupo erbjuder en stor och varierad produktutbud med god smak och bra effekt för viktnedgång, även om vissa produkter innehåller för mycket sötningsmedel (70%). Leveransen är snabb och effektiv, även om en shaker inte skickas med varje beställning (45%). Kundtjänsten är hjälpsam men vissa kunder har svårt att avbryta sina beställningar (45%). Kommunikationen är överlag bra, trots vissa problem med leveranstider (73%). Hemsidan är smidig och användarvänlig med ett brett utbud av produkter och bra smaker (75%). Returpolicyn kan vara krånglig och dyr, vilket kan vara ett problem för vissa kunder, men fungerar ändå för vissa (40%). Totalt sett erbjuder Nupo en mix av positiva och negativa upplevelser för kunderna.

Produkt

“lätt att integrera i min dagliga rutin”

“fantastiska resultat”

“ökad energinivå”

“bättre matsmältning”

“betydande viktnedgång”

“Bra pris och bra produkt”

“bra”

“funkar dessutom kanon med min kropp så bara positivt”

“Goda produkter”

“Nyttiga och mättande”

“God och krämig produkter”

“Perfekt när man är på språng”

“Mango Vanilj är favoriten”

“God smak och bra konsistens”

“Lätt att ta med sig i väskan och att äta i farten”

“Jättegoda smaker”

“Många smaker”

“Ingen konstig eftersmak”

👍 194   👎 83

Nupo erbjuder bra och goda måltidsersättningar med bra effekt för viktnedgång (40%). Produkterna har en läcker smak och kan ersätta en måltid på ett praktiskt sätt (30%). Utbudet är stort och varierat med många goda alternativ att välja mellan (20%), dock noterades att vissa produkter innehåller för mycket sötningsmedel och kan orsaka illamående hos vissa användare (10%). Leveransen är snabb och priserna är bra, även om en shaker inte skickas med varje beställning (10%).

Leverans

“God och krämig produkter”

“Perfekt när man är på språng”

“Lätt att ta med sig i väskan och att äta i farten”

“Snabb leverans”

“Bra förpackat”

👍 57   👎 16

Nupo levererar snabbt och till bra priser (35 %). En del upplever dock att det är snålt att inte skicka med en shaker (10 %) och vissa klagar på en lång leveranstid (15 %). Sammantaget ger Nupo en snabb och effektiv leveransservice med vissa små förbättringsområden. (35 %)

Kundtjänst

“lätt att integrera i min dagliga rutin”

“ökad energinivå”

“bättre matsmältning”

“bra”

“God och krämig produkter”

👍 44   👎 14

Nupo har en bra kundtjänst enligt recensionerna, även om vissa kunder hade svårt att avbryta sina beställningar. Leveranstiden var ibland lång och vissa kunder var besvikna över produkterna. Å andra sidan upplevde många kunder positiva effekter, som ökad energi, bättre hälsa och förbättrad självkänsla. Många rekommenderade Nupo starkt och uppskattade den snabba leveranstiden och den hjälpsamma kundservicen. Produkterna uppskattades för god smak och förmågan att hålla en mätt och nöjd känsla länge. Sammantaget verkar Nupo erbjuda en mix av positiva och negativa upplevelser för kunderna.

Kommunikation

“lätt att integrera i min dagliga rutin”

“ökad energinivå”

“betydande viktnedgång”

“bra”

“God och krämig produkter”

👍 18   👎 4

Nupos kommunikation får höga betyg med bra och goda måltidsersättningar, även om vissa upplevde att det tog lång tid att få leveransen. Shakesen har god smak och bidrar till ökad energi och bättre hälsa. VLCD produkterna har ett bra utbud och Nupos smaker är väldigt uppskattade. Trots vissa brister i leveranstider och begränsningar som enda alternativ, rekommenderas Nupo starkt av användarna för att få en piggare och hälsosammare känsla i kroppen. (73%)

Webbplats

“God och krämig produkter”

👍 8   👎 0

Nupos hemsida är känd för att vara smidig och lättanvänd (75%), vilket underlättar för kunderna att hitta och köpa deras varor. Deras sortiment av VLCD-produkter är också mycket bra (80%), och de erbjuder ett brett utbud av produkter med bra smaker (70%). En del kunder uppskattar också att hemsidan verkligen fungerar som den ska (65%).

Returpolicy

“God och krämig produkter”

👍 2   👎 7

Nupo's returpolicy verkar vara krånglig och dyra returfraktkostnader kan vara ett problem för vissa kunder (60%). En del kunder upplever en lång leveranstid och bristande information om frakt (20%). Dock finns det även positiva recensioner som tycker att processen fungerar bra (20%). Kunder som är osäkra på servicen bör vara medvetna om att returer kan vara besvärliga (40%). Sammantaget verkar Nupo's returpolicy ha sina nackdelar, men fungerar ändå för vissa kunder.


Om Nupo

Nupo är ett danskt företag som specialiserar sig på viktminskningsprodukter och kosttillskott. Företaget grundades 1981 med målet att erbjuda effektiva och säkra produkter för viktkontroll och förenklad måltidsersättning. Nupo erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive shakes, soppor, barer och snacks, som är utformade för att stödja viktminskning eller fungera som ett näringsriktigt måltidsalternativ. Produkterna är utvecklade på grundval av vetenskaplig forskning för att säkerställa att de är näringsmässigt balanserade samtidigt som de hjälper användarna att uppnå sina viktmål. Sedan starten har Nupo blivit en erkänd aktör inom segmentet för viktminskning och måltidsersättningar, både på den danska marknaden och internationellt.


Kontaktinformation

Midtager 29 1.th

2605 Brøndby

Danmark

📧 info@nupo.com

☎ +45 43 48 88 80

🌐 nupo.comKategorier

Diet & Hälsa | Gå Ner i Vikt | Kostråd