NordVPN

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.6 för NordVPN kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för NordVPN:

TrustPilot (9)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. NordVPN erbjuder bra kvalitet (90%) och stabil identitetsskydd, med många tilläggstjänster för bättre säkerhet (85%). Den ger hög kvalitet på anslutningshastighet (95%) och fungerar bra för streaming (70%), men vissa kan uppleva lagg (30%) och problem med hastighet (20%). Kundtjänsten får blandade recensioner (60%), med vissa klagomål på långsam återbetalningsprocess och bristande kunskap hos supportteamet. Sammantaget ger NordVPN god prestanda och skydd, men det finns vissa tekniska svårigheter och förbättringsområden i kundtjänsten.

Produkt

“Fungerar snabbt varje gång”

“Har haft den i flera år nu”

“Priserna är OK med 1 års prenumeration”

“OK som förväntat”

“Ingen avisering om förnyelse”

“Ingen avisering om utgång utan automatisk avbrytning”

“Killswitchen fungerade inte, motstridig information”

“Tjänsten fungerar som förväntat, fungerar ypperligt för mer än streaming”

“NordVPN ökar hastigheten från 100mbs till över 80 mbs med dubbelvpn”

“NordVPN har mångsidiga funktioner som är riktigt grymma”

“Önskan att NordVPN inkluderar ett starkare skydd i sin vpn, särskilt routern”

👍 95   👎 56

NordVPN erbjuder bra kvalitet (90%), lång hållbarhet (80%) och stabil skydd av identitet. Den har många tilläggstjänster för bättre säkerhet (85%), men WiFi kan vara långsammare med aktiv NordVPN. Några användare upplever lagg (30%) och problem med hastighet (20%), medan andra rapporterar att den fungerar bra för streaming (70%) och ger hög kvalitet på anslutningshastighet (95%). Kunderna har olika åsikter om användarvänlighet (70%) och stöd för flera enheter, vilket kan vara bra för vissa användare. Sammantaget ger NordVPN god prestanda och skydd, men vissa kan uppleva vissa tekniska svårigheter.

Leverans

“Ingen avisering om förnyelse”

“Ingen avisering om utgång utan automatisk avbrytning”

“Lång väntetid för återbetalning”

👍 28   👎 35

NordVPN:s leverans ger både fördelar och nackdelar enligt recensionerna. Å ena sidan fungerar den snabbt och stabilt och ger ett bra skydd av identiteten, samt erbjuder många tilläggstjänster för ett bättre helhetsskydd (75%). Å andra sidan kan dess WiFi göra internetanslutningen långsammare och tjänsten upplevs som laggig, med långsam hastighet och dålig kvalitet på surf och video (25%). Trots vissa brister rekommenderas NordVPN av vissa användare för dess suveräna hastighet, skydd mot farliga nedladdningar och pålitlighet (65%). Det finns också klagomål på att vissa servrar är otillförlitliga och långsamheten kan påverka användarupplevelsen negativt (35%). Generellt sett är det en VPN-tjänst som har sina fördelar och nackdelar, och det kan vara värt att prova enligt vissa användare.

Kundtjänst

“Svårigheter att få återbetalning”

“Mycket bra och hjälpsam personal”

“Killswitchen fungerade inte, motstridig information”

“Kundtjänst inte medvetna om problem, inte transparenta”

“Ändrad recension till positiv”

“Supporten är generellt riktigt grym”

👍 86   👎 24

NordVPNs kundtjänst erhåller blandade recensioner. Positiva punkter inkluderar snabb och effektiv support samt suveräna prestanda och skydd. Många lovordar supportteamet och deras förmåga att lösa problem snabbt. Dock finns det klagomål på långsam återbetalningsprocess, mycket information krävs vid supportärenden och bristande kännedom hos vissa kundtjänstrepresentanter. Överlag verkar supporten vara hjälpsam och effektiv, men vissa användare föredrar leverantörer som ger mer kontroll och transparens. (60%)

Kommunikation

“Fungerar snabbt varje gång”

“Saknas på svenska”

“Ingen avisering om förnyelse”

“Ingen avisering om utgång utan automatisk avbrytning”

“Dålig kommunikation”

“Killswitchen fungerade inte, motstridig information”

“Kundtjänst inte medvetna om problem, inte transparenta”

“Ändrad recension till positiv”

“NordVPN ökar hastigheten från 100mbs till över 80 mbs med dubbelvpn”

“NordVPN har mångsidiga funktioner som är riktigt grymma”

👍 62   👎 43

NordVPN har enkla anslutningar till USA och fungerar bra som VPN-tjänst. Tyvärr är WiFi långsammare med NordVPN och vissa upplever lagg. Det finns misstankar om datainsamling och vissa känner sig övervakade av programvaran. Supportteamet får beröm för att vara snabbt och träffsäkert, men det finns klagomål på kravet att avmarkera automatisk bockning vid varje programstart. Sammantaget verkar NordVPN vara en bra och pålitlig VPN-tjänst, men det finns vissa brister i hastighet och kundtjänstens medvetenhet om problem. (80%)

Webbplats

“Har haft den i flera år nu”

“Saknas på svenska”

👍 17   👎 2

NordVPN:s webbplats är användarvänlig med ett enkelt gränssnitt och snabb uppkoppling, vilket gör den lätt att förstå och använda. Tjänsten erbjuder bra skydd för anonym surfning, men vissa användare kan uppleva problem med att ladda ner webbsidor och att internet blockeras ibland. Trots vissa tveksamheter håller NordVPN vad de lovar och erbjuder nu en ypperlig tjänst för streaming. (70%)

Returpolicy

“Ingen avisering om utgång utan automatisk avbrytning”

“Lång väntetid för återbetalning”

“Svårigheter att få återbetalning”

👍 8   👎 8

NordVPN:s återbetalningspolicy har för- och nackdelar enligt recensionerna. En del användare uppskattar att de erbjuds återbetalning utan trassiga frågor och att återbetalningen faktiskt sker inom 30 dagar från köp (60%). Andra upplever dock en lång väntetid för återbetalning och en krånglig process (40%). Sammantaget verkar vissa användare vara nöjda med att få tillbaka sina pengar enligt policyn, medan andra tycker att det finns brister i processen.


Om NordVPN

NordVPN är ett företag som specialiserar sig på cybersäkerhetstjänster, framför allt genom att erbjuda VPN-tjänster (Virtual Private Network) för att skydda användares internetanslutning och privatliv online. Det grundades 2012 och har sitt säte i Panama, vilket är strategiskt valt på grund av landets förmånliga lagar gällande datalagring och integritetsskydd. NordVPN är känt för sin starka kryptering, snabba anslutningshastigheter och policy att inte logga användardata, vilket gör det till ett populärt val för internetanvändare som vill skydda sin onlineaktivitet från övervakning och intrång.


Kontaktinformation

PH Venturi House, 49th Street, Bella Vista, Suite 1, Ground Floor, Panama City, Panama

Panama City

Panama

📧 support@nordvpn.com

☎ +44 131 463 6666

🌐 nordvpn.comKategorier

Tjänster | Mjukvara