Nordic Nest

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Nordic Nest kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Nordic Nest:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Nordic Nest erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter med smidig leverans och bra rabatter (80%). Deras kundtjänst är utmärkt med snabb hantering av reklamationer och trevligt bemötande (95%). Kommunikationen är generellt sett bra och hemsidan ger en bra shoppingupplevelse (70%). Dock kan vissa produkter få fläckar och ha krångliga dragkedjor (40%), och returpolicy har vissa nackdelar som att inte återbetala fraktkostnaden (60%). Sammantaget är Nordic Nest en pålitlig och populär destination för online shopping med sina högkvalitativa produkter och utmärkta kundservice.

Produkt

👍 98   👎 17

Nordic Nest erbjuder väl inpackade varor och smidig leverans (80%), bra rabatter och fullständiga mått (60%), bra bilder och säker förpackning (70%). Deras produkter, som stilrena bordstabletter och fina muggar, håller hög kvalitet (75%). Dock kan vissa produkter få fläckar som är svåra att ta bort (40%), och vissa dragkedjor kan vara krångliga (40%). Trots vissa små brister, rekommenderar många kunder Nordic Nest för deras breda utbud av högkvalitativa produkter och utmärkta kundservice.

Leverans

👍 89   👎 10

Nordic Nest har övervägande positiva recensioner om deras leveranstjänster. Många kunder är nöjda med den snabba och smidiga leveransen samt den väl inpackade produkten. De uppskattar också informationen och uppdateringarna under väntetiden. Det finns dock några klagomål om vissa trasiga varor, långa leveranstider och problem med fraktkostnader. Totalt sett verkar Nordisk Nest ge en bra användarupplevelse med snabb och säker leverans. (80%)

Kundtjänst

👍 57   👎 0

Nordic Nest har en utmärkt kundtjänst, med effektiv hantering av reklamationer och trevligt bemötande enligt 95% av recensenterna. De erbjuder smidiga formulär vid reklamation och ersätter trasiga varor snabbt och professionellt. Dessutom får de beröm för snabb leverans och att allt följer utlovat. 90% av kunderna rekommenderar Nordic Nest och är alltid nöjda med sitt köp. Betalning via Klarna och positiva möten med kundtjänst bidrar till en positiv användarupplevelse.

Kommunikation

👍 44   👎 9

Kommunikationen från Nordic Nest har generellt sett fått positiv feedback från kunderna. Många uppskattar regelbundna uppdateringar under leveranstiden och bra information innan beställning, vilket ger en smidig köpupplevelse. Dock finns det en del kunder som har haft problem med fläckar som inte går bort och vissa tycker att dragkedjorna är krångliga. Trots detta verkar de flesta nöjda och rekommenderar Nordic Nest för deras bra utbud och service. (70%)

Webbplats

👍 16   👎 2

Nordic Nest har en otroligt bra användarupplevelse med bra utbud på hemsidan, vilket uppskattas av många kunder (70%). Beställningsförfarandet är behändigt och vanligtvis är kunderna väldigt nöjda med sin shoppingupplevelse (90%). Vissa klagomål har dock riktats mot krångliga dragkedjor på vissa produkter (20%). Overall verkar Nordic Nest vara en pålitlig och populär destination för online shopping.

Returpolicy

👍 10   👎 13

Nordic Nest har en användarvänlig returpolicy där det finns ett smidigt formulär för reklamation av skadade varor. Tyvärr återbetalas inte fraktkostnaden (60%) och vissa fläckar kan vara svåra att ta bort utan speciellt rengöringsmedel (40%). Trots dessa nackdelar är hanteringen snabb och effektiv, och i vissa fall ersätts trasiga varor snabbt (20%). Det är också enkelt att fylla i formuläret online vid reklamation (80%).


Om Nordic Nest

Nordic Nest, tidigare känd som DesignOnline, är ett svenskt företag som specialiserar sig på försäljning av inredning, design och möbler från kända varumärken inom nordisk design. Företaget grundades 2002 i Kalmar, och har sedan dess expanderat sin verksamhet internationellt. Nordic Nest strävar efter att erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa designprodukter till hemmet, från klassiska och samtida designers och varumärken. Genom sin webbplats tillhandahåller de produkter till kunder över hela världen, med ett starkt fokus på kundservice och hållbarhet.


Kontaktinformation

Stämpelvägen 3

394 70 Kalmar

Sverige

📧 info@nordicnest.se

☎ 0480449920

🌐 www.nordicnest.seKategorier

Nätbutiker | Inredning