Nohea

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Nohea kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Nohea:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Nohea har en blandad kundservice, med vissa kunder som upplever långa leveranstider, dålig kommunikation och svårigheter med återbetalningar. Det finns även klagomål på bristande svar och återkoppling via mail. Å andra sidan finns det också positiva recensioner som berömmer deras snabba leverans och bra service, vilket resulterar i en rekommendation på 75% för deras kundservice.

“svårt att nå via mail”

👍 5   👎 13

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

eva Erlandsson - 7 år sedan Trustpilot 🔗

  • ful kommunikation
  • produkter blev avbrutna
  • varorna hade utgått
  • faktura hot
  • svårt att nå via mail