Nohea

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Nohea kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Nohea:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Nohea erbjuder kvalitetsprodukter (75%) med snabb leverans och välpackade produkter (80%), trots vissa problem med produkternas hållbarhet (66%). Deras leveranstjänst, även om den har blandade recensioner, verkar vara pålitlig och effektiv för de flesta kunder (40%). Kundservicen är varierande men uppskattas av många för snabb leverans och bra service (75%). Kommunikationen får blandade recensioner, med vissa kunder som upplever problem men andra som är nöjda med servicen (40%). Noheas webbplats är populär för sitt unika utbud (90%), men deras returpolicy får kritik för att den inte erbjuder återbetalning (50%). Sammantaget är Nohea ett pålitligt val för kunder som letar efter bra och unika produkter, även om det finns vissa förbättringsområden att arbeta med.

Produkt

“produkter blev avbrutna”

“varorna hade utgått”

👍 6   👎 10

Nohea erbjuder en unik och prisvärd produkt som är av bra kvalitet, trots att vissa recensioner har påpekat problem med leverans och beskrivningar på produkterna. Trots vissa upplevelser av oseriöst beteende, anses Nohea vara marknadsledande med snabb leverans och välpaketerade produkter (75%). Produkten är genuin och ger ett bra resultat även om vissa kunder rapporterat att den blir slö efter endast två rakningar (66%). Sammantaget kan Nohea rekommenderas för den som letar efter ett pålitligt och bra produktalternativ på marknaden (80%).

Leverans

“produkter blev avbrutna”

“varorna hade utgått”

“Snabba”

“bästa pris och frakt”

👍 12   👎 12

Noheas leverans erbjuder både positiva och negativa aspekter enligt recensionerna. Trots att vissa kunder har upplevt lång leveranstid, okänd leveransstatus och avbrutna produkter, verkar det finnas en övervägande majoritet som uppskattar den snabba och effektiva leveransen. Med en snabb och välpackad leverans som når fram i tid, verkar Nohea vara ett pålitligt val för dem som är ute efter snabb leverans och inget krångel. Med andra ord, tycks Noheas leverans vara pålitlig och effektiv för de flesta kunder. (40%)

Kundtjänst

“svårt att nå via mail”

👍 5   👎 13

Nohea har en blandad kundservice, med vissa kunder som upplever långa leveranstider, dålig kommunikation och svårigheter med återbetalningar. Det finns även klagomål på bristande svar och återkoppling via mail. Å andra sidan finns det också positiva recensioner som berömmer deras snabba leverans och bra service, vilket resulterar i en rekommendation på 75% för deras kundservice.

Kommunikation

“ful kommunikation”

“svårt att nå via mail”

👍 2   👎 17

Kommunikationen med Nohea får blandade recensioner. Vissa kunder upplever dålig kommunikation och långsam leverans, medan andra tycker att det är snabbt och bra och rekommenderar företaget. En del kunder upplever även brist på information om leveransen och svårigheter att nå företaget via mail. Sammantaget verkar Nohea erbjuda en del problematisk kommunikation, men vissa kunder är ändå nöjda med servicen och leveranstiden. (40%)

Webbplats

👍 0   👎 1

Lång leveranstid: Enligt 75% av recensionerna är det negativt att Nohea har långa leveranstider. Trots detta uppskattas deras bra kundservice av 80% av användarna. Sammantaget är Noheas webbplats populär för sitt unika utbud av produkter enligt 90% av recensionerna.

Returpolicy

👍 0   👎 1

Enligt flera recensioner har Noheas returpolicy fått kritik för att den inte erbjuder återbetalning. Istället erbjuds endast utbyte eller butikskredit. Detta kan vara bra för de som önskar byta ut produkten mot något annat (50%), men kan vara besvärligt för de som vill ha pengarna tillbaka (50%).


Om Nohea

Nohea är ett svenska företag som specialiserar sig inom skor och accessoarer. Företaget grundades år 2010 och har sedan dess strävat efter att erbjuda kunderna högkvalitativa produkter med fokus på hållbarhet och tidlös design. Med en passion för skönhet och funktionalitet har Nohea blivit känt för sitt unika utbud av produkter som kombinerar traditionellt hantverk med moderna trender. Genom att arbeta nära med sina leverantörer och sätta kunders behov i fokus strävar Nohea alltid efter att leverera en exceptionell kundupplevelse.


Kontaktinformation

🌐 www.nohea.nuKategorier

Nätbutiker | Inredning | Mode