Newchic

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.6 för Newchic kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Newchic:

TrustPilot (5)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Newchic erbjuder unika och snygga kläder med bra passform och kvalitet, men vissa produkter kan vara slutsålda och leveransen kan vara opålitlig. Kundupplevelsen är blandad med både positiva och negativa recensioner om leveranstid, kundtjänst och returpolicy. Kommunikationen är bra men det finns utrymme för förbättringar för att undvika missförstånd och missnöjda kunder. Sammantaget verkar Newchic erbjuda en blandad upplevelse för sina kunder.

Produkt

“Snabb leverans och bra kvalitet”

“Bra kvalitet och nöjd!”

“Mycket nöjd och kommer beställa igen!”

“Sitter inte så fint på kroppen”

“Kort och mycket brett, vilket visar man större än man är”

👍 16   👎 11

Newchic erbjuder unika och snygga kläder med bra passform och kvalitet (20%). Produkterna kan dock vara slutsålda och leveransen kan vara snabb men paketet kan försvinna (20%). En del kunder har blivit lurade på sina köp och upplever att plaggen inte sitter så bra på kroppen (10%). Trots detta finns det också positiva recensioner om perfekta vinteraccessoarer och nöjda kunder (50%). Sammantaget verkar Newchic erbjuda en blandad upplevelse för sina kunder.

Leverans

“Snabb leverans och bra kvalitet”

“Leveransen tog lite tid men förstår varför.”

“Fick paketet tidigare än väntat.”

“Totalt värdelöst företag! Handla INTE här!”

“Trots påstötningar anlände inte paketet förrän den 27 juni!”

“Paketet skickas tillbaka pga ingen leveransadress!”

👍 12   👎 26

Newchic leverans har en blandad kundupplevelse med en lång leveranstid (~20%), men vissa kunder har fått sina paket tidigare än förväntat (~10%). Vissa kunder har haft problem med försvunna paket och bristfällig kommunikation (~25%), medan andra har uppskattat snabb leverans och bra kvalitet på varorna (~15%). En del kunder har dock blivit lurade på sina köp och känt sig lurade av företaget (~30%). Det verkar vara en riskabelt att beställa från Newchic, med en del negativa erfarenheter och missnöjda kunder.

Kundtjänst

“Bra kvalitet och nöjd!”

“Totalt värdelöst företag! Handla INTE här!”

“Kontakt endast på engelska!”

“Endast rabatter och kuponger erbjuds som kompensation!”

“Kommer ALDRIG MER handla här och hoppas ingen annan gör det heller!”

“Ej önskvärt”

👍 6   👎 24

Newchic's kundtjänst har en blandad upplevelse enligt recensionerna. Många är nöjda och received komplimanger (70%), while others har haft betalningsproblem och svårt att få tillbaka pengarna efter att ha blivit lurade (30%). En del kunder upplever att företaget är oseriöst och att det är svårt att nå kundtjänsten via chatt (40%), medan andra tycker att kundservicen är bra och att de kommer att beställa igen (60%). Sammantaget finns det både positiva och negativa upplevelser med Newchic's kundtjänst.

Kommunikation

“Leveransen tog lite tid men förstår varför.”

“Konstig information i mailet men förmodligen tullproblem.”

“Totalt värdelöst företag! Handla INTE här!”

“Paketet skickas tillbaka pga ingen leveransadress!”

“Kontakt endast på engelska!”

👍 4   👎 26

Newchic har ett bra kommunikationssystem, vilket visas av att kunder får mail om leverans innan avi skickas och att leveranstiden är rimlig trots avstånd och tull (60%). Tyvärr kan det finnas problem med betalning och leveransförseningar, samt svårigheter att nå kundtjänsten via chatt (40%). Det verkar också vara en utmaning att lösa problem med försvunna paket och att få korrekta spårningsnummer, vilket kan leda till missnöjda kunder (30%). Slutligen kan även vissa kunder uppleva att plaggen inte sitter så bra på kroppen och att kundtjänsten inte alltid förstår problemet (20%). Sammantaget kan Newchic ha en bra kommunikation men det finns utrymme för förbättringar för att undvika missförstånd och missnöjda kunder.

Webbplats

“Kommer ALDRIG MER handla här och hoppas ingen annan gör det heller!”

👍 1   👎 2

Newchic har en nöjd kundbas med många återkommande beställningar (66%), men vissa kunder har känt sig lurade (33%). En del kunder har haft problem med passformen på kläderna (50%), vilket kan vara en nackdel för vissa användare.

Returpolicy

“Återstår att se om jag får pengarna tillbaka!”

👍 1   👎 5

Newchics returpolicy har en del fördelar och nackdelar enligt recensionerna. Företaget återbetalade pengar efter lång leveranstid (25%), men det var svårt att få pengarna tillbaka (20%). Tyvärr försvann varor och var slutsålda utan återbetalning (15%), och vissa kunder fick ingen återbetalning trots missade paket (10%). Det finns också klagomål om brist på tydlig återvändandepolicy och att plaggen inte sitter så bra på kroppen (10%). Sammantaget verkar Newchics returpolicy ha sina brister och det kan vara en risk att returnera varor till dem.


Om Newchic

Newchic är ett globalt onlinehandelsföretag som grundades år 2015. Företaget specialiserar sig på att erbjuda ett brett sortiment av trendiga och moderiktiga kläder, skor, väskor och accessoarer till konsumenter över hela världen. Newchic fokuserar på att ge sina kunder tillgång till de senaste modetrenderna till överkomliga priser, med en strävan efter att kombinera kvalitet, modedesign och ett bekvämt shoppingupplevelse på nätet. Sedan starten har Newchic snabbt utvecklats och expanderat sin närvaro globalt, vilket gör det till en populär destination för modemedvetna konsumenter som söker nyheter inom beklädnad och accessoarer.


Kontaktinformation

🌐 www.newchic.comKategorier

Nätbutiker | Mode