OmdömesStalle

  Recensioner YourSurprise

  Flera gånger per år dyker det upp situationer då man ska ge bort en present till någon. Det kan vara mors/farsdag, födelsedagar, julafton etc. Och ibland är det inte alltid så enkelt att veta vad man ska ge bort till en speciell person. Har man tur så träffar man personen ofta och vet vad den tycker om att göra, äta och aha på sig. Men det är inte alltid så enkelt, i synnerhet inte om man kanske inte träffas så ofta. Ofta kan man även hamna i den situationen att man vill ge bort något speciellt till en person som man tycker om lite extra mycket. Man vill ge bort en present där det ligger känslor bakom och som personen man ger den till verkligen kommer uppskatta. Så därför är det bara att det finns företag som erbjuder personliga presenter som man sedan kan ge bort, eller köpa till sig själv. YourSurprise är ett företag som erbjuder produkter med en personlig touch.

  Är produkterna värda sitt pris hos YourSurprise? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om YourSurprise

  Företaget är verksamma i flera olika länder och inte bara i Sverige, och de är verksamma på nätet. De har varit verksamma under flera års tid och de erbjuder sina kunder personliga presenter som de sedan kan ge bort till någon. De designar och framställer sina egna produkter och presenter och de erbjuder produkterna till alla tillfällen och till alla personer.

  Aftermovie Opendag 24 & 25 januari YourSurprise Campus

  Vad erbjuder YourSurprise sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produkter och presenter utgående från olika tillfällen, som tex: studenten, julklappar, tackpresenter, bröllop etc. Har man slut på idéer så kan man även kolla igenom de populäraste produkterna för att se om något faller i smaken. Leveranstiderna varier hela tiden beroende på vilken produkt man väljer och vilket fraktalternativ, men man kommer att kunna se en uppskattad leveranstid innan man genomför sin beställning. Personen som har beställt och betalat för sin produkt kan även spåra paketet under hela resan för att se var det är. Är det en liten present kommer den att gå in i brevlådan, annars till närmaste ombud.

  Hur kan man komma i kontakt med företaget YourSurprise?

  Om man skulle vilja komma i kontakt med företagets svenska kundtjänst så kan man göra det antingen genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Men innan man gör det kan man alltid börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man då redan kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten.

  Har du handlat hos YourSurprise? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.


  Presenttips.

  YourSurprise
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  9
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  8
  Leverans
  rating
  8

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Perfekt!

  Första gången jag beställde.
  Husskyltar över förväntan.
  Fantastiskt blev jättenöjd.
  Kommer handla mer här.
  👌👌👌👌👌

  Av: Suzana20-10-2020
  Anonym06-12-2020

  Otroligt bra! Leveransen kom t.o.m tidigare än va de stod. Måste säga att jag var tveksam innan med det låga priset och liknande men det här var över min förväntan. Snabb leverans. Fin hemsida. Fick det jag beställde och det var inget fel på det.

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  8
  rating

  Här kommer jag handla igen

  Allt var perfekt!!!

  Av: Anonym06-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om YourSurprise

  Din recension

  FAQ

  Är YourSurprise ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om YourSurprise. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 9/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder YourSurprise?

  YourSurprise är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van YourSurprise gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.