Vivaia

Alla recensioner

Vivaia

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Vivaia

Det finns produkter som vi behöver nya av då det går sönder. Vi börjar lära oss att det inte alls är hållbart med en massa svinn, produkter som inte återvinns samt att man kan tänka på sitt köttintag. Kläder är en sak som förvisso håller rätt så länge men man kommer ändå att behöva nya kläder, vad man kan göra då är att återvinna eller ge bort sina gamla kläder och sedan kan man köpa nya från ett företag som tillverkar kläder av återvunna material. Vivaia är ett företag som gör just detta och kanske de har något för dig eller din familj? 

Här på OmdömesStälle har du och alla dina vänner möjligheten att både läsa och skriva recensioner kostnadsfritt, just i detta fall har vi valt att samla recensioner om Vivaia. Det är vänligt viktigt att det både skrivs och läs recensioner eftersom det kan hjälpa så många som möjligt där ute att få positiva upplevelser. 

Mer om Vivaia

Vivaia är ett relativt nytt företag som grundades och lanserades under 2021. Företaget mission och mål har sedan starten varit att erbjuder skor som är gjorda av återvunnet material vilket gör dem till en mer hållbar lösning än kanske andra skor. Förutom att de är mer hållbara vill de även skapa skor som faktiskt är snygga men även har ett pris som ska passa så många som möjligt. Skorna och fotdonen som företaget säljer har naturliga latex insidor vilket gör så att de andas och kan minska oönskade odörer, de kan tvättas i tvättmaskinen, de har en sömlös design och då de skapas går intet till spillo samt att de har stöd för att de ska vara bekvämare att bära. Då Vivaia skickar sina paket till kunden görs det direkt, detta är för att minska alla mellanhänder vilket även är mer hållbart. 

Vad erbjuds hos Vivaia

Vivaia erbjuder skor både till kvinnor och män och produkterna kan köpas direkt via deras egna hemsida. Förutom skor finns det även en del kläder samt accessoarer i sortimentet. Då en kund bestämt sig för vad hen vill köpa kan köpet betalas för med kort, via internetbanken, på delbetalning eller på faktura. Om det görs beställningar för $75 eller mer behöver inte kunden betala någon leveransavgift, i annat fall läggs det till en fast summa på $6,99. Leveranstiderna är något som varierar beroende på var kunden befinner sig men kunder i Norden kan räkna med en leveranstid på 8-15 arbetsdagar. Vid funderingar har Vivaia en kundtjänst som kan nås via e-post eller live chatt. 

Åsikter, tankar och erfarenheter av Vivaia

Är du en person som skulle kunna säga att du har erfarenhet av just detta företaget och deras produkter? Om du har det, då kan väl du lämna en recension inne på våran sajt. Berätta hur storlekarna var, om priserna kändes rätt och om du helt enkelt är nöjd eller inte med produkten som du fick hem. Tips för en mer hållbar livsstil.