Vega

Alla recensioner

Vega

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Vega

Om man är företagare och vill göra inköp till sitt företag så kan det kanske ibland vara svårt att veta vart man ska vända sig. Inne hos vissa nätbutiker finns det möjligheten att tex handla som företag istället för privatperson, för att underlätta. Men denna möjligheten finns inte alltid. Därför finns det vissa nätbutiker och företag som endast valt att erbjuda produkter till just företag. Vega är en hemsida som säljer produkter till kök och matrum samt dekoration, endast till registrerade företag och inte till privatpersoner. 

Så alla priser som syns inne på hemsidan, är de färdigt utan moms eller inte? Vad har jag för fördelar att faktiskt handla med som mitt företag via denna nätbutik? Du kan inne hos oss läsa andra personers erfarenheter av olika företag genom att läsa deras recensioner. 

Mer om Vega
Vega är en del av en koncern som går under namnet E.M. Group och företaget/hemsidan Vega finns idag tillgänglig i 9 olika länder runt om i europa. I dag arbetar det cirka 800 personer på företaget och dagligen görs det cirka 5 000 beställningar via dem. Då företaget startades erbjöd de sina kunder textilier för hotell och restauranger, men valde senare att utöka sitt utbud och erbjuda produkter som kan användas i köket, men även annat som tex arbetskläder. Idag har Vega ett produktostimet som består av cirka 35 000 produkter och de får under två olika varumärken vilka är: VEGA och JOBELINE. Ett bonussystem är även något som Vega har tagit fram där kunder sedan kan tjäna poäng på sina inköp, där dessa poäng senare kan användas under framtida inköp. 

Det som Vega erbjuder
Det är möjligt att göra inköp hos Vega som hos vilken annan nätbutik som helst och inne i nätbutiken är de olika produkterna indelade i olika kategorier som tex: bestick, möbler och inredning, kök, take away och så vidare. Kunderna som använder nätbutiken har även möjligheten att se vilka produkter som är de populäraste. 

När kunden lagt valfria produkter i kundkorgen så kan de välja mellan att betala direkt med kort eller via internetbanken, men det är även att betala på förskott eller på faktura. Om kunderna väljer att göra beställningar på 6 000 kr eller mer så behöver de inte betala några fraktavgifter, på alla beställningar som inte kommer upp i 6 000 kr läggs det till en fraktkostnad på 99 kr var kunden än befinner sig i Sverige. De normala leveranstiderna från att produkterna lämnat företagets lager är mellan 3 till 5 arbetsdagar. Vega har en kundtjänst som är kontaktbar via telefon eller mejl. 

Tankar om Vega
Har du som företagare handlat hos detta företag? Kan inte du då berätta om själva inköpet gick smidigt, och produkterna var vad du hade förväntat dig och om du skulle  säga att produkterna håller upp till den standard som de borde. Dela med dig av tankar och åsikter och kom ihåg att vara ärlig i din recension


Tips om man ska driva ett eget företag.