VALMANO

Alla recensioner

VALMANO

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Andre jönsen
Går inte ens att får tag på kundservice efter beställt där!Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Riktigt dålig kundservice

  Går inte ens att får tag på kundservice efter beställt där!


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

VALMANO

Vem vill egentligen inte pigga upp en kanske annars tråkig outfit med lite nya smycken? Att bära olika typer av accessoarer kan verkligen pigga upp en outfit och ta den till en helt ny nivå. Med lite coola ringar, något unikt halsband och kanske en cool klocka så kan en outfit verkligen se helt annorlunda ut än vad den gjorde från början. Att bära olika typer av smycken är såklart inte ett måste eftersom vissa personer inte alls gillar känslan av det. Men är det så att man själv vill ha nya smycken, vart ska man vända sig då? Ska man åka till en fysisk butik eller kanske en nätbutik. VALAMNO är åtminstone en nätbutik som online erbjuder olika typer av smycken. 

Vad är smyckena gjorda av som VALMANO erbjuder sina kunder? Vad händer om jag får hem ett halsband som sedan brister under första användandet? Genom att läsa andra personer recensioner kan du få en insikt hur de upplevde ett visst företag. 

Mer info om företaget VALMANO
VALMANO är ett företag som kommer ursprungligen från Berlin och grundades och lanserades under 2013. Företaget är verksamma på online marknaden genom att ha ett sortiment beståendes av olika typer av klockor och smycken. Under de första 5 åren som företaget fanns på marknaden kom de upp till ett kundantal på 300 00. 

Vad är det som VALMANO erbjuder?
Smycken och klockor är två av de huvudkategorierna som finns inne i företagets nätbutik. Men produkterna finns även sorterade inom andra kategorier som tex rea, märken och present idéer. Priserna som är synliga på den svenska hemsidan är skrivna i svenska kronor och är redan inklusive moms. Efter att kunden har bestämt sig för de produkter som hen vill ha så behöver hen endast gå vidare till inköps korgen för att sedan genomföra sin beställning. Betalningarna för alla produkter sker via Paypal så kunden i fråga måste ha ett sådant konto för att kunna handla hos VALMANO. DHL är det företaget som har hand om företagets leveranser och leveranskostnaden som gäller är 49 kr. Företaget skickar iväg kundens paket efter att de har tagit emot beställningen och sedan kan kunderna räkna med en vanlig leveranstid på cirka 4 till 6 arbetsdagar, det varierar beroende på var i Sverige kunden bor. Alla beställningar skickas från Tyskland. 

Ett nyhetsbrev är även något som VALMANO erbjuder sina kunder och för att kunderna ska kunna ta del av det behöver de fylla i sin e-post address inne på företagets hemsida för att sedan få info om kampanjer och erbjudanden till e-posten. 

Komma i kontakt med kundtjänsten hos VALMANO
Kundtjänsten
hos företaget kan nås via e-post och de svarar på inkomna mails mellan kl 9 och 18 på vardagar. Men inne på företagets hemsida finns det olika texter med alla villkor och information som kanske redan kan svara på kundens frågor. 

Har du piggat upp en outfit genom att köpa ett smycke via VALMANO? Om du svarade ja på den frågan tycker jag verkligen att du borde lägga lite tid på att skriva en recension och verkligen berätta vad du tyckte om företaget och deras produkter. 


Tips på olika smycken för män.