OmdömesStalle

  Recensioner Twear

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Twear driver en hemsida där de säljer muggar, sängkläder, mössor och kepsar och andra produkter.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Twear? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Information om företaget Twear

  Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de har funnits på den svenska marknaden sedan 2009. De erbjuder sina kunder flera olika produkter och produktkategorier och de är verksamma via sin hemsida och driver inte någon fysisk butik. I dag levererar de sina produkter inom Sverige och till Finland.

  Intelligent returhantering för nätbutiker | by Maksuturva

  Vad erbjuder Twear sina kunder?

  Olika produktkategorier som tex muggar, underkläder, tygpåsar och så vidare finns inne på företagets hemsida, samt att kunderna kan använda sig av sökfunktionen som även finns. Om det görs beställningar via hemsidan som är på mer än 999 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på kundernas beställningar. Om kunden väljer att handla under 999 kr så kan fraktavgiften ses innan beställningen genomförs. Priserna som kan ses inne på företagets hemsida är skrivet i svenska kronor och är inklusive moms. När det kommer till betalningarna så är det Klarna som har hand om dem vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, delbetalning, på faktura eller på delbetalning. Skulle kunden vilja lämna in en retur får hen själv stå för returkostnaderna.

  Hur kan kundtjänsten hos Twear nås?

  Kunderna kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom e-post eller via telefon. Inne på företagets hemsida kan kunderna även läsa igenom villkoren där de kan hitta information om tex leveranser, reklamationer eller returer. Skulle kunden vilja lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon gång handlat hos Twear? Om du har det kan du skriva en recension där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, hur leveranstiderna var och om kundtjänsten var till hjälp om du var tvungen att kontakta dem.


  Olika inredningstips.

  Twear
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Twear

  Din recension

  FAQ

  Är Twear ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Twear. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Twear?

  Twear är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Twear gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.