OmdömesStälle

  Recensioner TheMobileStore

  Mobiltelefoner

  använder vi nästan alla dagligen, oberoende hur gamla eller unga vi är eller vad vi jobbar med. Nuförtiden är det väldigt vanligt att folk är väldigt fast i sina telefoner eftersom man i dagsläget kan göra så mycket på dem. Många kan jobba via sina mobiltelefoner, hålla kontakten med hela familjen och alla vänner och vissa använder mobilen för att fly undan det som händer runt omkring en. Är det så att man är ute efter en ny telefon så finns det många butiker och hemsidor man kan vända sig till, men en av dessa nätbutiker är TheMobileStore som är verksamma online.

  Vad skulle hända om man beställer en mobil från TheMobileStore och så är den söndrig när den kommer hem? Hur ska man göra om man vill lämna in en reklamation och hur långa ör leveranstiderna? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Information om företaget TheMobileStore

  Företaget är både grundat och lanserat i Sverige och de har varit verksamma under några års tid då de har erbjudit sina kunder mobiltelefoner från olika märken som tex: Apple, Huawei, Samsung mm. Företaget är verksamma online och driver inte någon fysisk butik och företagets lager ligger i Stockholm.

  Vad erbjuder TheMobileStore sina kunder?

  TheMobileStore erbjuder sina kunder mobiltelefoner gjorda av olika tillverkare, men de har även produkter som tex skal, laddare, och bilhållare i sitt sortiment. En sökfunktion finns även tillgänglig för användning. TheMobileStore levererar sina produkter till alla länder i Norden, beställer en kund utanför Sverige tillkommer det en fraktavgift på 45 kr på den slutgiltiga beställningen. Då beställningar göra via företagets hemsida kommer de sedan att skickas inom 4 arbetsdagar, Postnord och DHL har hand om leveranserna. Betalningsbetoderna som kunderna kan välja mellan då de handlar hos företaget är direktbetalning via internetbanken, kortbetalning, Paypal eller via Klarna på faktura. Skulle kunden vila returnera någon produkt kan hen göra det inom 365 dagar efter mottagandet av produkten. För att retur ska bli godkänd ska produkten vara oanvänd, komplett samt vara i orginalemballage.

  TheMobileStore har ett nyhetsbrev som kunder kan prenumerera på.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos TheMobileStore?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade i en så kallad ”FAQ”. Skulle kunderna vara i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget så är det möjligt genom telefon, e-post eller via ett kontaktformulär. Skulle kunden vilja lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten, berätta sitt ärende och sedan gå vidare med det. Alla produkter går inte att reklamera om de har gått sönder, det blir tex inte en godkänd reklamation om skadan på en produkt har uppstått av fall eller felhantering.

  Har du handlat hos TheMobileStore? Om du har det kan du skriva en recension om företaget där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, hur kundtjänsten var om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkten var. Recensioner går att skriva på omdomesstalle.se.


  Tips på hur man kan filma med mobilen.

  Minikinifolket del 2 (1982-06-18)

  TheMobileStore
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om TheMobileStore

  Din recension

  FAQ

  Är TheMobileStore ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om TheMobileStore. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder TheMobileStore?

  TheMobileStore är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till TheMobileStores webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.