OmdömesStalle

  Recensioner Stålhästen

  Att använda cykel som fordon är något som många väljer att göra. Det är otroligt smidigt att använda cykel oberoende om man bor i en storstad eller ute på landet. Att ta cykeln eller att gå till jobbet, affären eller när man ska träffa vänner är både billigt och det är hälsosamt. Är man ute efter en ny cykel eller möjligtvis någon typ av tillbehör till sin cykel så finns det olika typer av företag som erbjuder dessa produkter. Man kan handla detta både online och i fysiska butiker. Är det så att man smidigt vill handla en cykel eller cykeltillbehör så kan man tex vända sig till en nätbutik som är verksamma under namnet Stålhästen.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Stålhästen? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Info om Stålhästen

  Svenska företag som grundades och lanserades under 2010 och hittills har företaget sålt mer än 20 000 cyklar. Företaget Stålhästen har kunder i 20 länder och de har även lokal försäljning i 4 länder. I Sverige har Stålhästen flera fysiska butiker samt att de är verksamma via sin nätbutik online.

  Cashbacker.se - Pengar tillbaka

  Vad erbjuder Stålhästen sina kunder?

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. Då kunderna väljer att göra en beställning så kan de välja fraktalternativet ”upphämtning och montering” och då kommer Stålhästen att montera cykeln som kunden sedan kan hämta ut. Kunden kan även välja att få cykeln levererad i kartong och då är den monterad till 85%. Den vanliga leveransen då kunden gör sin beställning är 3 - 5 dagar men under sommaren kan det ta upp till 5 - 10 vardagar. På cyklarna ingår det ett års funktionsgaranti och om kunden beställer via hemsidan har hen 30 dagar på sig att returnera produkten vid behov.

  Stålhästen har ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder som de sedan kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kunderna kontakta Stålhästen?

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Stålhästen genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget Stålhästen? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Produkter som finns hos Stålhästen.

  Stålhästen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Stålhästen

  Din recension

  FAQ

  Är Stålhästen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Stålhästen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Stålhästen?

  Stålhästen är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stålhästen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.