OmdömesStalle

  Recensioner Sportshopen

  Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Företag som erbjuder just dessa produkter finns det flera olika av, men Sportshopen är ett företag som erbjuder sina kunder kläder, skor och annan utrustning.

  Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Sportshopen? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

  Mer information om Sportshopen

  Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de driver sin hemsida samt att de har fysiska butiker på flera ställen i Sverige. De levererar sina produkter till Sverige men även till andra länder runt om i Norden och Europa. Sportshopen fungerar som en återförsäljare av kläder och andra produkter.

  How-To | Vilka ramminnen skall jag välja?

  Vad erbjuder Sportshopen sina kunder?

  Olika produktkategorier finns tillgängliga för kunden att kolla igenom på hemsidan samt att det finns en sökfunktion. Väljer kunden att beställa från företagets hemsida så kommer hen inte att behöva betala någon fraktkostnad om beställningen överstiger 599 kr. Annars kommer det att tillkomma en leveransavgift på den slutgiltiga summan. För att kunna handla hos Sportshopens hemsida måste man vara 18 år eller ha målsmans medgivande. Betalningsmetoder som kunderna kan välja mellan är kortbetalning, direktbetalning via internetbanken, delbetalningen eller på faktura. Kunden har 30 dagars returrätt hos Sportshopen vilket betyder att hen har möjligheten att returnera en produkt inom 30 dagar från och med mottagandet av den.

  Har du handlat hos Sportshopen?

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-post eller på telefon. Inne på företagets hemsida finns det information samt villkor om tex leveranser, betalningar, returer samt reklamationer. Skulle möjlig tvist eller reklamation uppstå ska kunden i första hand kontakta kundtjänsten hos Plickoplock för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du varit kund hos Sportshopen? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se.


  En av sportshopens fysiska butiker.

  Sportshopen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Sportshopen

  Din recension

  FAQ

  Är Sportshopen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sportshopen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sportshopen?

  Sportshopen är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sportshopen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.