Sportkost

Alla recensioner

Sportkost

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Sportkost

När det kommer till träning och att röra på sig så finns det många saker som kan vara bra att tänka på. Inte bara att tex hålla sitt gymkort uppdaterat och att ha alla träningskläder hela. Men man måste även tänka på vad man äter beroende på om man vill gå upp eller ner i vikt, samt att det kan vara bra att ta några former av tillskott ifall det möjligtvis är så att man kanske har brist på något. Många som tränar gillar att dricka protein efter en träning, men det finns även tillskott som man ska ta innan man går och lägger sig samt tillskott som man tar innan ett träningspass. När det kommer till att köpa dessa produkter så finns det många olika företag som man kan vända sig till, men Sportkost är ett av dem och de är verksamma online

Hur kommer kläderna att sitta om jag väljer att handla hos Sportkost? Om jag i misstag har beställt fel produkt, kommer jag enkelt att kunna lämna tillbaka produkten då? Hur ska jag ta mig till om jag får hem en söndrig produkt? Det är frågor man kan finna svarte på genom att läsa recensioner skrivna av personer som redan har erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om Sportkost
Sportkost är ett företag och är en del av ett annat företag med namnet Orvelin Group Holding AB som har sitt säte i Strömstad i Sverige. Själva koncernen har ungefär 500 personer anställda och omsätter årligen 1,5 miljarder kronor. De som arbetar med företaget och hemsidan Sportkost har 20 års erfarenhet inom branschen

Vad erbjuder Sportkost sina kunder?
Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier, samt att det finns en sökfunktion tillgänglig som de kan använda sig av. Den vanliga leveranstiden hos företaget är mellan 1 och 3 vardagar, men det kan ta längre om en produkt blivit slutsåld. På alla beställningar som är över 499 kr tilläggs det ingen fraktkostnad, i annat fall tilläggs en kostnad på 29 kr oberoende hur stor eller liten beställningen är. Kunderna kan inom 30 dagar från och med att de har fått sitt paket returnera produkten om de skulle känna sig missnöjd över något eller beställt fel. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Sportkost?
Kunderna kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, där finns det svar som handlar om tex frakt, storlekar, leveranser samt returer och reklamationer. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan hen börja med att kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du handlat hos Sportkost? Om ja, skriv då gärna en egen recension och berätta vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, om storlekarna påminner om andra märken och liknanden produkter samt hur kundtjänsten var om du var tvungen att kontakta dem. 


En video från företaget Sportkost.