OmdömesStalle

  Recensioner Sportamore

  Om Sportamore

  Sportamore är Sveriges största sportbutik online och har endast ett enda mål, vilket är att få en kund att älska Sportamore. Hösten 2008 grundades företaget Sportamore och eftersom de har skalat bort allt onödigt krångel har de vuxit väldigt snabbt. Förutom i Sverige finns Sportamore idag i Norge, Danmark och Finland sedan 2012 och under 2019 kommer de även att öppna i Frankrike. Företaget har inga fysiska butiker utan bara online på nätet.

  Vilka produkter erbjuder Sportamore

  Sportamore erbjuder allt du behöver för sport, med snabba leveranser och alltid till rätt pris. Sportamores hemsida är lättnavigerad och tydlig att använda du kan smidigt kolla igenom de olika kategorierna eller filtrerar utgående från vad du är ute efter. De erbjuder ett brett utbud för både herr, dam och barn och du kan lätt bli inspirerad av deras stora utbud av sportutrustning, kläder och skor. Hos företaget kan du hitt allt från de kändaste sportmärkena men även mer budgetmärken för dig som inte anser det vara viktigast att ha de populäraste märkena. När du är kund hos Sportamore blir du alltid erbjuden fria returer och fri frakt om du handlar över 299 kr, du kan även välja det populära alternativet vilket är hemleverans. Om du är intresserad av alla produkter som Sportamore erbjuder och även när de får in nyheter kan du ta och prenumerera på deras nyhetsbrev som kommer direkt in till din inkorg på e-posten.

  För att du alltid ska känna dig trygg hos Sportamore erbjuder de dig 30 dagars öppet köpt, det innebär att du i lugn och ro kan kolla och känna på produkten hemma och passar den inte eller om det inte var rätt kan du alltid returnera varan genom att klistra på retursedeln och skicka tillbaka den. För att du även ska känna dig så trygg som möjligt erbjuder Sportamore även prisgaranti så att du vet var du kan hitta de bästa priserna på marknaden. Om du handlar något via Sportamore och sedan hittar samma vara billigare någon annanstans på nätet eller i fysisk butik kommer de att betala mellanskillnaden mellan deras pris och det lägre priset till dig. När du beställer något via Sportamore kommer leveranstiden att vara mellan 1 till 4 arbetsdagar, skulle det dock vara en beställningsvara som inte finns i lagret kommer det att ta mellan 5 till 10 arbetsdagar. Under varje produkt på hemsidan kan du kolla leveranstiden.

  Kontakta Sportamore

  Sportamores kundservice har blivit prisbelönt många gånger och de ger hela tiden den bästa tänkbara servicen. Företagets målsättning är att alltid finnas tillgängliga på telefon, mejl, chatt och även Facebook. Sportamore ansvarar för produkter som kommer bort vid leverans till kund eller skadas, du kan endast reklamare en vara som har ett ursprungligt fel. Vill du lämna in en reklamation kan du göra det via telefon eller på e-post, är varan sliten utav användning går det inte att reklamera den längre.

  Brukar du handla på Sportamore?

  Brukar du köpa dina sportartiklar hos Sportamore? Skriv då en egen recension om företag och berätta vad du tycker.

  Reklamfilm från Sportamore.

  Sportamore
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Sportamore

  Din recension

  FAQ

  Är Sportamore ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sportamore. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sportamore?

  Sportamore är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sportamore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.