Smartphoto

Alla recensioner

Smartphoto

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Smartphoto

Välkommen till företag som kommer att hjälpa dig att spara minnen och ha dem med dig för evigt. Via detta företaget, alltså Smartphoto kan du beställa hem fotoböcker, kalendrar och ett flertal canvas för att kunna bevara dina minnen. Idag är Smartphoto den ledande fotoproducenten i Europa med sina 5 miljoner kunder. 

Om Smartphoto
Smartphoto har varit verksamma och framkallat tusentals foton enda sedan 1972. Företaget finns i 20 olika länder och Smartphoto er alltid till att erbjuda högsta möjliga kvalitet och allt det till rimliga priser, såklart. Smartphotos framkallnings process uppfyller alla miljökrav och alla olika skeden i framkallningen sker i slutna kretslopp och silvret som kommer från framkallningsvätskorna återvinns såklart alltid.  Arbetsmiljön är verkligen bra hos Smartphoto och energiförbrukningen är även låg. När du väljer att framkalla dina bilder via Smartphoto bidrar du till att bevara miljön samtidigt som du bevarar alla dina minnen. 

Det som Smartphoto erbjuder
Tillsammans med Smartphoto kommer du att kunna bevara alla dina gamla minnen i många generationer framåt. De kan hjälpa dig med att framkalla lösa bilder men du kan även laga hälsningskort, almanackor, fotoböcker, posters och eleganta album, och allt detta kan du göra online via deras Webbutik. Via företagets hemsida kan du helt själv uppleva hur smidigt och enkelt det är att ladda upp dina egna bilder och göra proffsiga fotoböcker direkt online, hemma från soffan. Alla som jobbar på Smartphoto är väldigt engagerade i sitt arbete och ser alltid till att göra det bästa möjliga med dina bilder, vilket gäller hela vägen hem till dig så att du ska bli så nöjd som möjligt. Om du mot förmodan inte skulle vara helt nöjd med produkten som kommer hem får du alltid göra ett nytt försök, helt utan någon kostnad. Det är alltid tryggt och enkelt att beställa via Smartphoto. Det är alltid värt att handla via Smartphoto eftersom de erbjuder dig nöjd kundgaranti, du får bonus på alla dina köp, de har förstklassig kundservice och om du har slut på idéer kommer de alltid att kunna hjälpa dig med det. 

När du har hittat vad du vill ha hos Smartphoto är det dags att göra beställningen, när det gäller betalningen kan du välja mellan några olika betalningssätt, vilket är: bank eller kreditkort, Paypal, faktura via Klarna, direktbetalning eller via Swish. Alla produkter skyddas väldigt noggrant vid packning och leverans och Smartphoto ser alltid till att alla beställningar levereras i ett perfekt skick. Den normala leveranstiden inom Sverige är 3–4 dagar men om du bor utanför Sverige kommer det att ta ungefär 3 till 7 arbetsdagar för dig att få hem dina nya produkter. 

Reklamationer, tips och kontakt med Smartphoto
Om du funderar över något eller har några frågor kan du börja med att gå in på hemsidan och läsa de oftast ställda frågorna men om du inte hittar ditt svar där kan du välja att kontakta dem via antingen telefon som är öppen under vardagar under vanliga arbetstider, eller e-post.

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit hjälp av dem att bevara alla dina minnen.