OmdömesStalle

  Recensioner Readly

  Att läsa är något som är otroligt hälsosamt. Det är bra för att minska stress, man blir mer allmänbildad samt att man får ett mycket större ordförråd. När man pratar om att läsa så kanske många får upp bilden att de ska sitta i timmar och läsa en faktabok men så är inte fallet. Att läsa är alltid fördelaktigt oberoende om det handlar om just en faktabok, en påhittad fantasybok om drakar eller om det handlar om tidningar och magasin. Eftersom allting är så digitalt och modernt i dag så känner många att de kanske inte vill köpa en fysisk tidning fast de är intresserade. Men det finns hemsidor och tjänster som erbjuder magasin online. Ett av dessa företag är Readly.

  Om jag väljer att handla hos Readly, är då kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Information om Readly

  Företaget grundades och lanserades i Sverige under 2012 i Växjö av Joel Wikell. Wikell var 2012 på semester med familjen då han valde att skapa sitt eget företag som erbjuder tidningar och magasin online som en prenumeration. Företaget är verksamma i olika länder i Norden Världen och Europa och i tjänsten Readly finns det ca 5 000 titlar. Under 2019 distribuerade Readly över 120 000 utgåvor av magasin samt tidningar lästes hos dem 83 miljoner gånger.

  Unboxing & Test | Playstation 4 Pro!

  Vad erbjuder Readly sina kunder?

  Readly fungerar för kunderna som en prenumeration som de kan ladda ner och använda antingen på datorn, mobilen eller surfplattan. Då kunden ska sätta igång sin prenumeration ska hen gå in på företagets hemsida för att där sedan skapa ett konto som hen kopplar till sitt bankkort. Readly kostar sedan en fast månadskostnad varje månad som dras automatiskt från kundens bankkort. Readly erbjuder sina kunder magasin och tidningar på 16 olika språk och de finns kategoriserade i olika kategorier. Då kunden skapar sitt konto och påbörjar en prenumeration så är den inte bindande vilket betyder att kunden att avbryta sitt medlemskap när som helst. Kunden kan skapa 5 olika profiler på det kontot som hen betalar för.

  Hur kan kunderna kontakta Readly?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna se att de oftast ställda frågorna är besvarade i en ”FAQ” och där finns svar på frågor som har med leveranser, returer och reklamationer att göra. Skulle kunden vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan hen göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Vid behov av reklamation ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten för att gå vidare med ärendet.

  Har du handlar hos Readly? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt kundtjänsten.


  Varför är det viktigt att läsa?

  Readly
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  VÄRDELÖS TEKNIK- fastnar / låser sig

  VÄRDELÖS. Absolut värdelös tjänst. Låser sig hela tiden. Går inte att läsa alls.
  Spara pengar, tid och humör. Avstå från denna smörja.

  Av: Lena Palm 12-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Readly

  Din recension

  FAQ

  Är Readly ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Readly. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Readly?

  Readly är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Readly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.