OmdömesStalle

  Recensioner Prylstaden

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Prylstaden är en nätbutik där kunder kan hitta dolda kameror, spionkameror samt andra produkter till mobilen och datorn.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Prylstaden? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Prylstaden

  Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de erbjuder sina kunder produkter inom flera olika produktkategorier. i företagets sortiment finns det 10 000 produkter. Företaget är verksamma online och driver inte någon fysisk butik och lagret ligger i Stockholm.

  Hur man får pengar tillbaka genom Reward Network

  Vad erbjuder Prylstaden sina kunder?

  På företagets hemsida kan kunderna kolla igenom olika produktkategorier som tex dator, mobil, bil och mc, säkerhet och så vidare. En sökfunktion kan kunderna även använda. Oberoende hur stor eller liten beställning som kunderna väljer att göra så läggs det till en fraktkostnad på 39 kr på den slutgiltiga beställningen. Betalningarna som sker via hemsidan är det Klarna som har hand om vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning, på faktura samt via Swish eller Paypal. Om kunden som gör en beställning är en privatperson så ingår det 60 dagars öppet köp på produkterna.

  Har du någon erfarenhet av Prylstaden?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Prylstaden? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  En produkt man kan hitta hos Prylstaden.

  Prylstaden
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Prylstaden

  Din recension

  FAQ

  Är Prylstaden ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Prylstaden. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Prylstaden?

  Prylstaden är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Prylstaden gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.