PN Jakt

Alla recensioner

PN Jakt

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

PN Jakt

Välkommen till din jaktbutik som finns på nätet. PN jakt AB erbjuder ett stort och brett sortiment av jakttillbehör, ammunition, vapen, kläder och så klart kängor och stövlar. Företagets produkter är otroligt noga utvalda och de håller såklart alltid både bra kvalitet och till bra priser.

Information om PN Jakt
Detta företag driver en av Sveriges äldsta webbutiker när det kommer till allt som har med jakt och jägare att göra. Företaget grundades och startades under 2005, de driver både en webbutik men du kan även hitta dem utanför Hammarstrand. Det går otroligt bra för företaget och deras omsättning ökar hela tiden, för varje år med mellan 40–55 procent. Per Nordwall heter företagets grundare och hans strategi har från början varit att när företaget växer efter varje år måste även företaget hänga med, då gäller det lönsamhet, kundtjänst och produkter. Idag finns det mellan 2 000 till 3 000 produkter i butiken. Företaget har många återvändanden kunder som är mellan alla åldrar och väldigt aktiva jägare.  PN Jakt stävar efter att hela tiden ha och behålla sina nöjda kunder. 

Vad erbjuder PN Jakt?
Företagets hemsida är otroligt tydlig att använda att lättnavigerad att gå mellan alla kategorier. Det finns produkter från många välkända varumärken men även från mindre kända varumärken som även behåller kvaliteten och standarden. Jakt PN erbjuder allt det vanliga inom jakt men de har även saker utöver det vanliga, vilket är tex jaktkläder som är särskilt utformade för både kvinnor och barn. 

När du ska köpa några nya jaktprodukter ska du först börja med att gå in på företagets hemsida och söka upp de produkter som du är intresserad av, lägg allt i kundkorgen och efter det kan du välja om du vill registrera dig som ny kund hos företaget eller logga in med ditt konto om du redan har ett. Fördelen med att laga ett konto hos företaget är att du kan kontrollera statusen på din order och även din gamla orderhistorik om du snabbt vill göra samma beställning på nytt. Leveranstiden inom Sverige är normalt 1–3 vardagar och fraktpriserna varierar mellan 35 kr till 95 kr, beroende på värde och vikt. Du kan handla säkert och tryggt via PN Jakt där du har 14 dagars ångerrätt och det finns flera olika betalningssätt att välja mellan. 

Reklamationer, tips och kontakt med PN Jakt
Om du har några frågor eller funderingar behöver du inte tveka utan det är bara att höra av dig till företaget. Om du får hem en produkt och märker att det är något fel med den ska du såklart genast lämna in en reklamation, du ska göra en anmälan på telefon och kom ihåg att beskriva problemet ordentligt. Om din reklamation blir godkänd kommer företaget att göra följande: reparera varan om det är möjligt, återbetala köpet åt dig eller skicka en helt ny felfri vara till dig. Du som kund kommer att behöva stå för eventuell frakt vid retur, reklamation eller byte av vara.

Skriv gärna en egen recension om företaget om du har handlat via dem.