OmdömesStalle

  Recensioner Plusshop

  I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. En nätbutik som erbjuder sina kunder en hel del olika produkter inom olika kategorier är Plusshop.

  Är produkterna värda sitt pris hos Plusshop? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer info om företaget Plusshop

  Plusshop är ett företaget, en nätbutik samt att de fungerar som en förmånsklubb där de strävar efter att erbjuda sina kunder ett stort utbud. Företaget är verksamt i Sverige och de har valt att erbjuda sina kunder produkter från märken som tex: Sony, Gucci, Mam etc.

  Plus Shop Opening - One Year

  Vad erbjuder Plusshop

  Inne på hemsidan kan man hitta produkter både till kvinnor, män samt barn och man kan även kolla igenom olika kategorier under de största kategorierna. När man blir medlem hos Plusshop så kan man spara upp till 80 % och det finns ett utbud som består av över tusen produkter. Företaget Plusshop erbjuder prisgaranti på sina produkter, vilket betyder att om man köper en produkt av dem och sedan hittar samma produkt hos någon annan försäljare till ett lägre pris så kommer Plusshop att betala mellanskillnaden till dig. Köper man en produkt från Plusshop och sedan ångrar sig så har man 14 dagar på sig att göra en retur.

  Plusshop har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om alla kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Plusshop?

  Vid behov kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen via telefon eller via e-post. men om man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har u någon erfarenhet av Plusshop? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Plusshop.

  Plusshop
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Scam

  They sell defective products that have already been returned by other customers and refuse to accept complaints even when there is an obvious factory error with the product. Customer service is awful. Avoid!

  Av: Robin27-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Plusshop

  Din recension

  FAQ

  Är Plusshop ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Plusshop. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Plusshop?

  Plusshop är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby, Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Plusshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.