OmdömesStalle

  Recensioner Namly

  När barnen är i skolan eller på en förskola så vet man som förälder att när man ska hämta sitt barn så kan det vara svårt att komma ihåg exakt vilka plagg som är just ditt barns. Många kläder ser ofta ganska likadana ut samt att barnen kanske har bytt kläder under dagen om de blivit blöta eller smutsiga. En sak man kan göra på förhand är att markera alla kläder med en penna och skriva på varje plagg vem kläderna gör till, det är ganska så tidskrävande samt att de väldigt enkelt slits bort då man tvättar kläderna. Men det finns faktiskt företag som kan hjälpa till i just denna situationen. Det finns flera olika företag som erbjuder olika sorters produkter och prylar men ett företag som är verksamt med namnet Namly erbjuder namnlappar som man sedan kan fästa på alla barnets kläder och plagg.

  Om jag väljer att göra en beställning hos Namly är produkterna värdas sitt pris då? Kommer produkterna att hålla eller kommer de att gå sönder efter första användningen. Det är bara ett fåtal av alla frågor som man kanske undrar över som man inte kan veta svaret på innan. Därför kan det vara bra att läsa recensioner innan som är skriva av personer som redan handlat hos företaget i fråga.

  Mer information om Namly

  Namly är ett företag som är lanserar och grundat för att de ska erbjuda sina kunder olika sorters namnlappar för att det mycket enklare att hitta barnens kläder då man hämtar dem efter jobbet på förskolan. Företagets mål är att erbjuda sina kunder unika och speciella namnlappar som de vill att ska sticka ut i mängden. Etiketterna som företaget säljer är självhäftande och de tål både värme och kyla samt torktumlare.

  KidsBrandStore movie commercial

  Vad erbjuder företaget Namly?

  Namly är ett företag som erbjuder olika namnlappar via sin hemsida till sina kunder. Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produkter och kategorier samt att man kan välja om man vill köpa ett litet set, ett mellanstor eller ett stort sett. De olika setten kostar lite olika och de innehåller olika många namnlappar. Oberoende hur liten eller stor beställning man väljer att göra så kommer frakten att vara gratis och alla paket levereras med Postnord direkt hem till din brevlåda. Den vanliga leveranstiden då man gjort en beställning är mellan 1 till 2 arbetsdagar och man kommer att få en orderbekräftelse då man gjort sin beställning.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Namly?

  Har man några frågor eller funderingar kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen via e-post eller på telefon. Men innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på företagets hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga där. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon gång handlat hos Namly? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Man kan även sy sina egna barnkläder.

  Namly
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Namly

  Din recension

  FAQ

  Är Namly ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Namly. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Namly?

  Namly är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Namly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.