Namly

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Namly kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Namly:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Namly erbjuder produkter av bra kvalitet och hållbarhet, men det finns vissa klagomål på centrering och typsnitt, samt problem med namnlapparnas borttagning och risk för att de kan lossna och hamna i barnets mun. Leveranstiden är snabb, men en del kunder upplever långsam leverans och brister i leveransinformation. Kundtjänsten får blandade recensioner med klagomål på bristande service och svårigheter att få kontakt. Kommunikationen kan förbättras med snabbare svar och bättre respons vid felaktiga produkter. Hemsidan är lättanvänd, men vissa bilder kan vara missvisande. Returpolicyn har utmaningar med skadade produkter vid retur och långsamma återbetalningar. Sammantaget har Namly ett bra produktsortiment med utmaningar inom leverans, kundtjänst, kommunikation, hemsida och returpolicy som behöver förbättras för att öka kundnöjdheten och förtroendet.

Produkt

“Snabb leverans och godkänd kvalité”

“produkten var av varierande kvalitet”

“produkten gick sönder vid avdragning från plasten”

“produktens skada syntes på väggen”

👍 31   👎 32

Namlys produkter erbjuder bra kvalitet och hållbarhet (50%), men vissa kunder har klagat på att produkten inte var som förväntat med dålig centrering och typsnitt (25%). Trots det finns fina motiv och det är lätt att få upp produkterna på väggen (25%). Vissa användare har upplevt att namnlapparna är lite bökigare att få loss från arket (50%) och att det kan finnas risk för att etiketterna lossnar och hamnar i barnets mun (25%). Sammantaget ger produkterna en bra kvalitetskänsla och är lätta att beställa, men vissa problem med centrering och namnlappar kan förekomma.

Leverans

“Snabb leverans och godkänd kvalité”

👍 13   👎 29

Namly har snabb leverans och bra kvalité på väggklistermärken, men vissa kunder tycker att namnlapparna är bökiga att få loss från arket och att leveranstiden är lång. Dessutom kan det förekomma transportskador och brister i leveransinformation. Sammantaget verkar kunderna vara delade i sina åsikter om Namlys leveranser, men vissa upplever problem med långsam leverans och bristande komplettorder. (58%)

Kundtjänst

“dålig kundtjänst”

“förnekande av problemet av kundtjänst”

👍 9   👎 18

Namlys kundtjänst får blandade recensioner med vissa kunder som är mycket nöjda med den snabba leveransen och det bra kundbemötandet, medan andra upplever bristande service och ansvarstagande. Det finns även klagomål på namnlapparnas kvalitet och att det är svårt att få kontakt med kundtjänst. Det är en risk att etiketterna lossnar och kan sättas i halsen på barnet, samt påståenden om transportskada utan bevis och nekande av kundtjänst kan påverka framtida köpbeslut. (44%)

Kommunikation

👍 2   👎 21

Namly har en hög kvalitet på produkten med hållbarhet och tryck (80%), men brister i kommunikationen med kunderna (60%). Det är svårt att få kontakt med kundtjänst och svar kan dröja flera dagar (50%). Dessutom har vissa kunder upplevt problem med felaktiga produkter och bristande respons från företaget (40%). Trots dessa nackdelar kan vissa klistermärken smälta fint in i tapeten och produkterna levereras med lång leveranstid (70%). Det saknas dock ett telefonnummer för kontakt och vissa ordrar kan vara ofullständiga (30%). Sammantaget måste Namly förbättra sin kommunikation och kundtjänst för att öka kundnöjdheten och förtroendet.

Webbplats

👍 4   👎 1

Namlys hemsida är lätt att navigera på och göra beställningar genom, vilket uppskattas av kunderna (75%). Sidan är även överskådlig och lätt att förstå vilket underlättar för användarna (80%). Dock finns det klagomål på att vissa bilder på sidan kan vara missvisande och inte nödvändigtvis speglar produkternas verkliga utseende (60%). Sammanfattningsvis är Namlys hemsida användarvänlig och lätt att använda med några förbättringsområden när det gäller bilderna på produkterna.

Returpolicy

👍 1   👎 6

Namlys returpolicy har vissa fördelar och nackdelar enligt recensionerna. Positivt är att vissa är nöjda med sina köp och planerar att handla igen, medan vissa är osäkra på leveransen av varorna. Å andra sidan finns det klagomål om skador på produkterna vid retur, långsamma återbetalningar och vissa har ännu inte fått någon återbetalning. Det finns också klagomål om att varumärken lossnar i tvätten eller från väggen. Sammantaget verkar Namlys returpolicy ha ett par förbättringsområden med en viss andel kunder som är missnöjda och osäkra på processen (20%).


Om Namly

Namly är ett företag som erbjuder namnlappar för barnkläder för att underlätta för föräldrar att hitta sina barns kläder på förskolan. Företaget grundades med målet att erbjuda unika namnlappar av hög kvalitet som tål både värme, kyla och torktumlare. Genom att erbjuda olika set av namnlappar via sin hemsida, erbjuder Namly en enkel och smidig lösning för föräldrar att märka och hålla koll på sina barns kläder. Leveranstiden är mellan 1 till 2 arbetsdagar och frakten är gratis. Kundtjänsten kan kontaktas via e-post eller telefon vid frågor eller reklamationer. Namly strävar efter att erbjuda sina kunder en pålitlig och användarvänlig service för att underlätta vardagen för föräldrar.


Kontaktinformation

🌐 www.namly.seKategorier

Tjänster | Mjukvara