MUSCLEPAIN

Alla recensioner

MUSCLEPAIN

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

MUSCLEPAIN

Troligtvis har du någon gång under ditt liv gjort ett träningspass och sedan efter en eller några dagar fått riktigt ordentlig träningsvärk. Kanske det var så att du tog i lite för mycket, eller kanske för att du tog lite ör tunga vikter. Träningsvärk är något som allt som oftast går bort at sig själv inom några dagar, men det finns även produkter man kan köpa för att hjälpa till med träningsvärken så att man kanske till och med kan träna oftare. Om man vill kan man även såklart gå på massage men det kostar även ganska mycket i de flesta fallen. Och därför har olika företag vald att ta fram massageprodukter som man själv kan använda hemma på sig själv. Musclepain är ett företag som har lanserat produkter som ska motverka träningsvärk

Kommer dessa produkter som Musclepain verkligen att fungera mot min träningsvärk, eller är det bättre att vänta några dagar för att den helt enkelt ska gå över? Är produkterna värda sitt pris eller inte? Du kan få reda på vad andra människor tycker om företagets produkter genom att inne på våran hemsida läsa recensioner om just detta företaget. Men vi har här även samlat recensioner om andra företag. 

Om Musclepain
Grundaren till företaget heter Niklas och han valde att grunda och lansera företaget Musclepain under 2020. Niklas har själv haft problem efter att han drabbades av en skada och valde därför att skapa produkter som man själv kan använda hemma för att kanske bli av med en liten del av det som värker. Någon fysisk butik har inte Musclepain idag utan de erbjuder sina produkter direkt via sin hemsida. En blogg finns även inne på hemsidan och där finns olika artiklar som har tex med träningsvärk och företagets produkter att göra. 

Inne i nätbutiken är det möjligt att se de olika produkterna: MassagePistol, MusclePillow, SleepMat samt BackStretcher samt att det är även möjligt att läsa om alla de olika produkterna. 

Det som Musclepain erbjuder
Efter att kunden har valt vilken eller vilka produkter hen vill köpa så är det möjligt att genomföra själva beställningen. Produkterna levereras alla vardagar till kunderna och produkterna skickas från Danmark. Från och med den dagen att kunden har fått sin beställning så är det möjligt att inom 14 dagar göra en retur på någon produkt. Om en kund vill göra en retur så måste hen själv stå för returkostnaderna. Om kunden vill lämna in en reklamation eller om hen av någon annan anledning vill kontakta kundtjänsten så är det möjligt att göra antingen genom att skicka mejl till företaget eller genom att ringa dem på telefon. 

Åsikter om Musclepain
Om det är så att du har köpt en produkt från detta företag, skulle du då påstå att dessa produkter hjälpte till med din träningsvärk eller någon annan typ av värk. Tyckte du att produkterna var värda sitt pris och kommer du att rekommendera dessa produkter till dina vänner och bekanta i framtiden? Vi skulle åtminstone bli glada om du tog dig tiden och berättade dina åsikter och erfarenheter


Info om träning och träningsvärk.