OmdömesStalle

  Recensioner mResell

  I dagsläget kan man hitta alla produkter som man kan tänka sig online. Det har ingen skillnad om det handlar om hela veckohandlingen för familjen i matväg, om man vill utöka hela sin garderob med helt nya plagg, eller om man ska införskaffa sig nya produkter till tillskottet i familjen. Eftersom det har blivit så populärt med e-handel och nätbutiker så erbjuder de flesta företag sina produkter online, och ofta även i fysiska butiker. Det är smidigt att handla online eftersom det kommer att spara tid, man behöver inte ta bilen eller åka kollektivtrafik, samt att man kan shoppa dygnet runt. vissa nätbutiker har valt att sälja så många produkter som möjligt, medans andra butiker väljer att fokusera på en eller några produkter och produktkategorier. mResell är ett företag som erbjuder sina kunder begagnade Appleprodukter.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag samt till exempel mResell kan man få svaret på många knepiga frågor som man kanske undrat över tidigare.

  Mer info om företaget mResell

  Under 2013 grundade och lanserar där några personer företaget. När personerna började skapa detta företag så utvecklade det en plattform samma lanserades i Sverige, Polen, Finland och Australien. Företaget samarbetar med certifierade Apple tekniker än i dag. I dagsläget arbetar det mer än 20 personer på företaget och företaget är verksamma i flera olika länder runt om i världen.

  Detroit: Become Human [PS4] #06 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder mResell?

  Företaget är verksamma genom att erbjuda sina kunder och begagnade Apple produkter. Hos dem kan man till exempel köpa en mobil, en dator, en surfplatta samt andra liknande Apple produkter. Som privatperson har man även möjligheten att sälja sin egen Apple produkt till företaget som dom sedan kommer att sälja vidare till andra kunder. Alla produkter som företaget säljer kommer att levereras med original Apple laddare, beställer man en Apple dator kommer även Apples mus och tangentbord att medfölja. På alla produkter ingår det en 12 månaders garanti samt att man på vissa produkter även kan förlänga garantin i 6 månader. När det kommer till betalning så kan man välja att betala direkt med kort, direktbetalning via internetbanken samt att man kan välja delbetalning eller på faktura. Frakten inom Sverige kommer att vara gratis och om man gör en beställning innan klockan 12.00 på en vardag kommer produkten att skickas redan samma dag, i annat fall skickas produkten dagen efter. Den normala leveranstiden som företaget erbjuder är inom 1 till 3 arbetsdagar. Paketet kommer att levereras till närmaste postombud, men man kan även välja att få paketet levererat hem till dörren.

  Hur kan man kontakta mResell?

  Ja det så att man har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e post till dem. Inne på företagets hemsida finns det ofta ställda frågor är besvarade. Skulle man vara i behov utav att lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du handlat hos mResell? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  En video från företaget mResell.

  mResell
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om mResell

  Din recension

  FAQ

  Är mResell ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om mResell. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder mResell?

  mResell är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van mResell gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.