mResell

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för mResell kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för mResell:

TrustPilot (7)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. mResell är en pålitlig tjänst för försäljning av begagnade Apple-produkter med snabb och smidig process (90%). Kunden får en bra värdering och ett års garanti på produkterna, samt möjlighet till snabb betalning (85%). Tyvärr kan det vara problem med information om åäö-tecken och vissa kunder upplever svårigheter med reducerat pris trots tidigare problem (70%). Trots detta erbjuds en effektiv process för att lösa problem som uppstår med produkterna (80%). Kundtjänsten är tillmötesgående och erbjuder aktiv support via samtal och chatt (64%), även om vissa kunder upplever brister i information om återbetalning och långa väntetider (22%). Kommunikationen är bra med professionella uppdateringar och möjlighet att ringa vid frågor, men det saknas notiser om produktstatus och pengarnas återbetalning (57%). Sammantaget är mResell en tillförlitlig tjänst med effektiv process och god kundsupport, även om det finns utrymme för förbättringar i vissa områden. (78%)

Produkt

“Tydlig information”

“Inga problem”

“Kommer sälja igen i framtiden”

👍 140   👎 17

mResell är en fantastisk tjänst med snabb och enkel försäljningsprocess, bra värderingar, och ett 1 års garanti på produkterna (90%). Det är lätt att sälja begagnade datorer och produkterna levereras fint inpackade. Processen är smidig och professionell, och det finns även möjlighet till snabb betalning (85%). Dock brister det ibland i information om åäö-tecken på produkterna och det kan vara svårt att få reducerat pris trots tidigare problem (70%). Även om produkter ibland kan sluta fungera, så erbjuds en snabb och effektiv process för kunderna att lösa problemet (80%). Overall, mResell levererar en pålitlig och smidig försäljningsupplevelse för Apple-produkter.

Leverans

“Snabb leverans och bra kommunikation”

“Ni löste problem som uppstod o allt gick smidigt så säljer fler ggr”

“Snabb och smidig leverans”

👍 123   👎 12

MResell levererar snabbt och effektivt med en smidig försäljningsprocess, vilket uppskattas av många kunder. Betalningen sker snabbt efter att produkten har blivit inspekterad, även om vissa kunder har noterat en längre väntetid för återbetalning. En nackdel är att det saknas en fysisk butik för att lämna in produkten, vilket kan vara besvärligt för vissa kunder. Sammantaget verkar mResell erbjuda en pålitlig tjänst för försäljning av begagnade Apple produkter med en hög grad av kundnöjdhet (78%).

Kundtjänst

“Bra service”

“Chatten hängde sig”

“Bra service”

“Ni löste problem som uppstod o allt gick smidigt så säljer fler ggr”

“Bra kundtjänst”

“Inga problem”

👍 105   👎 13

Kundtjänsten hos mResell har sin fördel i att de erbjuder aktiv kundsupport via samtal och chatt (64%), vilket ger möjlighet att ringa om frågor. Processen är smidig och professionell med regelbundna uppdateringar genom hela processen (72%), vilket ger förtroende. Tyvärr saknas information om återbetalningsprocessen för vissa kunder (22%), samt långa väntetider på återbetalning utan förklaring (14%). Sammantaget verkar kundtjänsten vara tillmötesgående och effektiv, men det finns rum för förbättring vad gäller tydligare kommunikation i vissa delar av processen.

Kommunikation

“Tydlig information”

“Snabb leverans och bra kommunikation”

“Bra kommunikation via chat och mail”

“Chatten hängde sig”

“Bra kommunikation”

“Ni löste problem som uppstod o allt gick smidigt så säljer fler ggr”

👍 92   👎 25

mResell erbjuder en helt fantastisk tjänst med snabb och enkel affärsprocess. Kommunikationen är bra med proffsiga uppdateringar och köpekontrakt. Möjlighet att ringa vid frågor och aktiv kundsupport ger förtroende (86%). En smidig affär med snabb betalning, även om vissa kunder inte fick tillräcklig information om åäö-tecken på produkten (14%). Leverans med PostNord var problemfri, men brist på notiser om när produkten är klar och pengarna är på väg (57%). Processen för att sälja är effektiv med bra kommunikation genom hela processen, även om vissa kunder saknade information om prisändringar via mail (29%). Sammantaget en pålitlig tjänst med god kundsupport och smidiga transaktioner.

Webbplats

“Tydlig information”

“Tydlig information på hemsidan”

👍 10   👎 2

mResell har en lättanvänd och bra webbplats som erbjuder samma pris som konkurrenterna utan krångel. Processen att sälja en begagnad dator är smidig och snabb, med en smidig försäljningsprocess och snabb leverans. Dock kan det vara svårt att hitta förpackning för postutskicket, vilket kan vara en nackdel. Batteriets överensstämmelse med vad som står på hemsidan är en fördel för kunderna. Totalt sett är det en helt fantastisk tjänst, speciellt för de som vill sälja sin Apple-produkt. (80%)

Returpolicy

👍 19   👎 2

mResell erbjuder en smidig returpolicy med snabb och bra återbetalning (80%) och en flexibel returprocess (20%). Det brister dock i informationen om återbetalningsprocessen och det kan finnas långa väntetider utan förklaring (40%). Trots det ges möjlighet till en enkel och problemfri retur med möjlighet till återbetalning utan problem (60%). Sammantaget verkar mResell ha en tillfredsställande returpolicy med några förbättringsområden att beakta.


Om mResell

mResell är ett företag som specialiserar sig på köp, renovering och försäljning av begagnade Apple-produkter, såsom iPhones, iPads, MacBooks och andra enheter. Företaget strävar efter att erbjuda en säker och miljövänlig lösning för kunder som vill sälja sina gamla produkter eller köpa begagnade Apple-enheter till ett lägre pris än nytt. Genom att erbjuda en plattform för handel med begagnade Apple-produkter bidrar mResell till en mer hållbar konsumtion genom att förlänga livscykeln för dessa produkter.


Kontaktinformation

Karlbergsvägen 37 B

113 62 Stockholm

Sverige

📧 kontakt@mresell.se

☎ 08-446 800 16

🌐 mresell.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik