Mindly

Alla recensioner

Mindly

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

E
Emelie
Man kan inte själv recensera den produkt man köpt, bara läsa de (enbart positiva) recensioner som redan finns där. Inte särskilt förtroendeingivande. Uppläsaren talar inte grammatiskt korrekt, vi...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ifrågasätter Mindlys trovärdighet

  Man kan inte själv recensera den produkt man köpt, bara läsa de (enbart positiva) recensioner som redan finns där. Inte särskilt förtroendeingivande.
  Uppläsaren talar inte grammatiskt korrekt, vilket irriterar mig. ("Dofta maten" till exempel. Väldigt störande!) Blir svårt att slappna av och fokusera då.
  Tycker även att man borde få lyssna på ett utdrag av en meditation innan köp, vilket man inte kan på Mindly.
  Jag kommer fortsätta med de två meditationer jag köpt i några veckor för att se vad effekten blir, speciellt på meditationen Bantning med hypnos där man borde kunna se resultatet på vågen.
  Jag brukar oftast somna då jag ska meditera, så visst tror jag en avslappnande effekt finns att få av meditationerna, men jag ifrågasätter dera trovärdighet som sagt var.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Mindly

Många människor tycker om att läsa böcker. Men ofta kan det vara svårt att hitta tiden till att läsa eftersom det tar ganska länge att läsa igenom en hel bok. Många som läser tycker om att läsa böcker som är faktabaserade, poesi, romantik eller så tycker de om att läsa självhjälpsböcker. Men om man känner att man har svårt att hitta tiden till att läsa i dagsläget så kan man faktiskt lyssna på böcker. Om man väljer att göra det så kan man passa på att lyssna på böcker medans man åker bil eller kollektivtrafik, medans man tränar eller när man städar och lagar mat hemma. Det finns olika företag och tjänster som erbjuder ljudböcker. Vissa fungerar som en prenumeration där man kan lyssna på hur många böcker som helst, medans man på andra hemsidor måste betala skilt för varje bok som man vill lyssna på. En hemsida som erbjuder ljudböcker, böcker som är inriktade på kroppen och på hälsan är Mindly. 

Hur fungerarar prenumerationen hos Mindly? Är kundtjänsten enkel att få tag i om jag behöver deras hjälp och hur ska jag ta mig till om jag känner mig missnöjd över något? Det är bara några av alla frågor man kan hitta svaret på om man väljer att läsa andra personers recensioner, personer som redan har några erfarenheter av företaget i fråga. 

Mer information om Mindly
Företaget och tjänsten har funnits sedan 2007 och det kommer från Danmark. Företget har sitt huvudkontor i Danmark och alla deras produkter skickas även därifrån. Företagets målsättning är att erbjuda sina kunder produkter i from av kurser som ska användas för att uppnå en positiv förändring i livet. Mindly har både en dansk hemsida och en svensk för att nå en större målgrupp kunder. 

Vad erbjuder Mindly sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier med böcker som tex hälsa och fitness, för barnen, vanor och beteenden, ångest och fobi etc. Om man vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta de produkterna. Om man inte vet vad man är ute efter kan man även kolla in kategorier som tex mest sålda, senaste titlar och även kommande titlar. Om man tar emot en produkt från företaget och sedan känner sig missnöjd har man 14 dagar på sig att göra en retur. Men då ska produkten vara i oförändrat skick. Hos företaget kan man både beställa skivor som man sedan kan lyssna på hemma i datorn, men man kan även köpa filer som man sedan kan spela upp direkt i mobilen. 

Hur kan man komma i kontakt med Mindly?
Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Men skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten kan man göra det genom att ringa eller skicka e-post. Dock pratar kundtjänsten endast engelska och danska. 

Har du någon erfarenhet av Mindly? Om du har det kan du skriva en egen recension


Ljudbokstips.