Mindly

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.6 för Mindly kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Mindly:

OmdömesStälle (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Mindly är ett företag som erbjuder en produkt av hög kvalitet med en fin lydkvalitet och ett bra sortiment av böcker och lydböcker om personlig utveckling (95%). Trots vissa problem med hypnosen, såsom uppdelning och bristande effektivitet för vissa användare, har vissa kunder upplevt en positiv effekt av rökfri hypnos (70%). Leveransen är snabb och smidig för vissa kunder, även om det finns blandade recensioner (67%). Kundservicen är snabb och vänlig med förbättringsmöjligheter för att öka kundnöjdheten (80%), och kommunikationen kan vara bristfällig med problematisk respons och leveranstider (70%). Websidan erbjuder ett bra utbud av produkter, men saknar användarvänlighet och har vissa tekniska problem (25%). Returpolicyn har fördelar som en enkel process och en tillfredsställelsegaranti (57%), men det finns också nackdelar som problem med återbetalningar och avsaknad av garanti i appen (29%). Sammantaget erbjuder Mindly en bra produkt, men det finns utrymme för förbättringar inom leverans, kundservice, kommunikation och webbsida.

Produkt

“Kan inte själv recensera produkten man köpt”

“Kan inte lyssna på utdrag av meditation innan köp”

👍 22   👎 31

Mindly produkten har en fin lydkvalitet och en supergod webshop med bøger och lydbøger om personlig udvikling (90%), men den delar hypnosen upp i två delar vilket kan vara besvärligt för användaren (50%). Det kan även vara problem med att få hypnosen att fungera optimalt och vissa upplever ingen effekt av den (20%). Kundservice och användarvänlighet kan också vara problematisk för vissa användare (40%). Trots detta finns det en förändring efter användning av produkten för vissa kunder och det finns en positiv effekt av røgfri hypnose för vissa användare (70%). Generellt sett är det en produkt av hög kvalitet (95%).

Leverans

👍 7   👎 13

Mindlys leverans har blandade recensioner. Positivt är att paketet kom fram snabbt och att det var en enkel byteprocess utan extra kostnader. Dock finns det negativa åsikter, såsom dubbel betalning och lång leveranstid utan uppdateringar. Kundtjänsten har också fått kritik för bristande kommunikation och problem med att få tag i dem. Sammantaget verkar Mindlys leverans vara snabb och smidig för vissa kunder, medan andra har haft mer problematiska upplevelser. (67%)

Kundtjänst

“Kan inte själv recensera produkten man köpt”

👍 27   👎 42

Mindly har en kundservice som är både snabb och vänlig (80%). Deras personal är trovärdig och förstående (90%). Trots detta kan vissa kunder uppleva problem med bristande respons och svårigheter att få problem lösta (65%). Det finns också klagomål på en del tekniska problem och felmeddelanden kring köp och återbetalningar (70%). Sammantaget erbjuder Mindly en bra kundservice, men det finns utrymme för förbättringar för att öka kundnöjdheten.

Kommunikation

“Uppläsaren talar inte grammatiskt korrekt”

“Svårt att slappna av och fokusera”

“Kan inte lyssna på utdrag av meditation innan köp”

👍 16   👎 34

Kommunikationen från Mindly får blandade recensioner. Trots snabb respons och vänlig kundservice finns det klagomål på bristande respons (70%) och svårigheter att slappna av och fokusera på grund av grammatiska fel och delade hypnoser (60%). Dessutom verkar det finnas problem med leveranstider och upphämtning av produkter, vilket kan leda till förvirring och otillfredsställelse hos kunderna. Även om vissa uppskattar ljudkvaliteten och den snabba responsen är det tydligt att det finns förbättringsområden när det gäller kommunikationen med kunderna.

Webbplats

👍 7   👎 10

Mindly's website offers a nice selection of self-development audiobooks with a clean interface (40%), but it lacks user-friendliness and has issues with account creation and password reset (25%). Customers have recommended the website to test its interface with users (15%) to improve the overall experience. The website does not offer a satisfaction guarantee in the app (10%), but it provides a good shop for purchasing books and audiobooks on personal development (10%).

Returpolicy

👍 6   👎 7

Mindlys returpolicy har både sine fordele og ulemper baseret på kundeanmeldelser. På den positive side synes kunderne at værdsætte den fremragende service og den nemme returproces. Derudover tilbyder Mindly en tilfredshedsgaranti på 14 dage, som er et pluspunkt for mange (57%). Dog er der ulemper som f.eks. at det kan være svært at få refundering og at der ikke er nogen tilfredshedsgaranti i appen (29%). Samtidig er der nogle kunder der har oplevet at hypnosen ikke virker for dem og at de har haft svært ved at få tilbagebetalingen (14%).


Om Mindly

Mindly är en dansk företag som grundades 2007. De erbjuder en onlineplattform där kunder kan få tillgång till olika kurser och produkter som syftar till att skapa positiva förändringar i livet. Mindly erbjuder ljudböcker inom olika kategorier såsom hälsa och fitness, barnböcker, vanor och beteenden, ångest och fobi. Deras huvudkontor ligger i Danmark och de har en svensk hemsida för att nå en bredare målgrupp. Kunden kan kontakta företagets kundtjänst via telefon eller e-post, men det bemannas endast på engelska och danska. Mindly tillåter returer inom 14 dagar för oöppnade produkter.


Kontaktinformation

🌐 mindly.seKategorier

Tjänster | Mjukvara